Στο μικρό τελικό το 2ο Λύκειο Κω

Απρίλιος 25, 2015
jumbo-banner

Προχθές το πρωί ξεκίνησαν οι μάχες για μια θέση στους τελικούς του Πρωταθλήματος Σχολικού βόλεϊ Λυκείων Ελλάδας Κύπρου αγοριών και κοριτσιών στην Αλεξανδρούπολη.

Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4), πραγματοποιήθηκε τεχνική σύσκεψη σε αίθουσα του Νομαρχείου Έβρου, παρουσία εκπροσώπων των συμμετεχόντων ομάδων, ενώ έγινε και η κλήρωση των ημιτελικών του Final Four.

Από την κλήρωση προέκυψαν τα ακόλουθα ζευγάρια:
Στα αγόρια:
14.30 2ο ΓΕΛ Κω - Σχολή Μωραΐτη
16.30 Λανίτειο Λύκειο Λεμεσού - Ελληνικό Κολλέγιο Θεσσαλονίκης

ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Το 2ο Λύκειο της Κω αντιμετώπισε την ομάδα της Σχολής Μωραϊτη, από την οποία ηττήθηκε με 2-0, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να περάσει στο μεγάλο τελικό στον οποίο αναμενόταν να συμμετάσχουν η Σχολή Μωραϊτη αλλά και το Ελληνικό Κολλέγιο της Θεσσαλονίκης.

Το Λύκειο της Κω περίμενε χθες να δει ποια ομάδα θα ήταν η ηττημένη από τον αγώνα του Λανίτειου Λυκείου της Λεμεσού η του Ελληνικού Κολλεγίου της Θεσσαλονίκης την οποία θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό.
Ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου χρησιμοποίησε σε αυτό το ματς τους Τρουμούση Α., Χατζηνικολάου Δ., Τρούμπα Ν., Βρακίδη Σ., Κώστογλου Σ., Μωρέ Δ., Χατζηάμαλλο Σ., Ζαμάγια Π , Μηναίδη

ΡΟΔΙΑΚΗ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot