Στους Ολυμπιακούς του Ρίο προκρίθηκε η κολυμβήτρια Κέλλυ Αραούζου

Ιούλιος 29, 2015
jumbo-banner

Όγδοη στα 10 χιλιόμετρα του Open Water στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου που διεξάγεται στο Καζάν με χρόνο 1:58:36 κατετάγη η Κέλλυ Αραούζου, η οποία κέρδισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016.

Η νεαρή κολυμβήτρια μπορεί να μην κατέκτησε μετάλλιο στα 10χλμ., όπως έκανε στα 5χλμ., όμως το γεγονός ότι ήταν σήμερα στην πρώτη δεκάδα της έδωσε το «εισιτήριο» να αγωνιστεί στη Βραζιλία.

Η Αραούζου έδωσε έναν συγκλονιστικό αγώνα, αφού στο πρώτο πέρασμα από τα 2.5χλμ. ήταν 37η, στα 5χλμ. άφησε πίσω της 15 κολυμβήτριες και ήταν 22η, ενώ τη μεγάλη αντεπίθεση έκανε στα 7.5χλμ., που ανέβηκε στην τρίτη θέση.

Στη συνέχεια, όμως, έμεινε από δυνάμεις και οπισθοχώρησε, αλλά στο τέλος μπόρεσε να τερματίσει μέσα στη δεκάδα που ήταν ο αρχικός της στόχος.

Από την πλευρά της, η Μαριάννα Λυμπερτά ήταν 37η και αποχαιρέτισε οριστικά το όνειρο της συμμετοχής σε πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες στην καριέρα της, όπως συνέβη με τον Σπύρο Γιαννιώτη μία ημέρα νωρίτερα.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γαλλίδα Μίλερ, δεύτερη ήταν η Φαν Ρούβενταλ από την Ολλανδία και τρίτη η Βραζιλιάνα Κούνια.

ΠΗΓΗ: sport-fm

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot