Στον Ολυμπιακό ο "μικρός" Μάριος Πάντελος απ' τους Λειψούς

Νοέμβριος 24, 2015
jumbo-banner

Το ποδόσφαιρο είναι παντού. Όπως και στην περίπτωση του Στέφανο Αντζέλι που γράψαμε πριν λίγο καιρό έτσι και σε αυτήν, φαίνεται περίτρανα για ακόμη μια φορά ότι ο καλός ποδοσφαιριστής, το «ταλέντο» υπάρχει παντού, φτάνει να υπάρχει είτε η υπομονή, είτε οι κατάλληλες συνθήκες για να γίνει το επόμενο βήμα.

Στο «μικρό» νησί των Λειψών φαίνεται πως παρόλο που οι συνθήκες δεν είναι ακόμα οι κατάλληλες (παλεύουν οι άνθρωποι για να γίνει επιτέλους το γήπεδο «πράσινο») το ταλέντο υπάρχει σε μεγάλο βαθμό.

Ο νεαρός Μάριος Πάντελος λοιπόν απ’ τους Λειψούς αγωνίζεται εδώ και λίγο καιρό στην ομάδα κάτω των 13 ετών του Ολυμπιακού και οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι όχι μόνο έχει εγκληματιστεί αλλά πλέον ξεδιπλώνει και το ταλέντο του.

Πολλά μπράβο στο μικρό και στην οικογένεια του που πίστεψε σε αυτόν αλλά και στους ανθρώπους του Α.Ο Λειψών που έβαλαν το «λιθαράκι» τους.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot