Στις 21 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το Εργασιακό πρωτάθλημα 2015

Οκτώβριος 23, 2015
jumbo-banner

Στην συνάντηση που έγινε χθες Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 ,στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ,παρουσία του υπεύθυνου του Τμήματος Αθλητισμού του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ κυρίου Αθανάσιου Σταματάκη ,

στελεχών του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ και αρκετών εκπροσώπων των ομάδων ,συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2015-16.
Η μεγάλη προσέλευση εκπροσώπων κυρίως από τις ομάδες που συμμετείχαν στο προηγούμενο Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ ,δείχνει έντονα την ανάγκη για συμμετοχή σε προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού , όπως το συγκεκριμένο Πρωτάθλημα.
Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε μέχρι 30 Νοεμβρίου να εκδοθεί η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος , που θα αναφέρει τους όρους και τον τρόπο διεξαγωγής του , καθώς επίσης και την έναρξη του Πρωταθλήματος που ορίζεται για τις 21 Νοεμβρίου 2015.
Ευελπιστούμε η συμμετοχή στο φετινό Πρωτάθλημα να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και να δοθεί η ευκαιρία σε όσους λάβουν μέρος στο τετράμηνο της διάρκειας του, να γεμίσουν τον ελεύθερο χρόνο τους ευχάριστα και εποικοδομητικά.
Με εκτίμηση,

Ο υπεύθυνος του Τομέα Αθλητισμού

Σταματάκης Αθανάσιος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot