Στις καρδιές μας... ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ!

Μάρτιος 06, 2016
jumbo-banner

Η ομάδα του Γιάννη Παπούλη ηττήθηκε από τον υποψήφιο πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό

και σε συνδυασμό με την αναμενόμενη νίκη του Κρόνου με 71-62 κόντρα στην Τερψιθέα Γλυφάδας, υποβιβάστηκε και μαθηματικά μία αγωνιστική πριν από το φινάλε στην Α2 Κατηγορία.

Αυτή η ομάδα αξίζει το ζεστό μας χειροκρότημα και τη στήριξη μας ...

5 χρόνια σε εθνικές κατηγορίες.. 5 χρόνια κάθε Κυριακή γέμιζε το γήπεδο με μικρά παιδιά και ενήλικες.. 5 χρόνια το νησί της Κω αναδεικνύεται μέσα από μία τοπική ομάδα...

Οφείλουμε να επιβραβεύσουμε τη μέχρι τώρα πορεία τους και να τους εναθαρρύνουμε να μείνουν όσο πιο ψηλά γίνεται, τροφοδοτώντας παράλληλα με ενέργεια και στήριξη τους μικρούς μας αθλητές που θέλουν να κατακτήσουν στόχους στον αθλητισμό..!!!

Ή μήπως το να παίζει στην Α2 θεωρείται "πτώση" .. ΌΧΙ, κάθε άλλο.. η ομάδα παραμένει στις εθνικές κατηγορίες και συνεχίζει να διεκδικεί ότι καλύτερο, αλλά ΟΧΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.. με ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.. ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα από ότι ο καθένας ή μία κοινωνική ομάδα μόνη της..!!

Σήμερα απλά χάθηκε μία μάχη αλλά όχι ο πόλεμος..

Τα κορίτσια του Ιπποκράτη πάλεψαν μέχρι τέλους με νύχια και με δόντια κόντρα σε Θεούς και δαίμονες για να βγάλουν με ψηλά το κεφάλι τη χρονιά. Με ρόστερ μικρό και εξαιρετικά αδύναμο για την Α1 Κατηγορία, με τεράστια οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, ο Ιπποκράτης προσπάθησε να βγάλει αξιόμαχα τη χρονιά και τα κατάφερε ως ένα βαθμό, φτάνοντας να παίζει την παραμονή του μέχρι το τέλος.

Οι αθλήτριες από την Κω έζησαν το δικό τους όνειρο, παίζοντας στο υψηλότερο επίπεδο και η ομάδα πέρασε αξέχαστες στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό τους. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού, το γεμάτο κλειστό γυμναστήριο, το κοινωνικό πρόσωπο του συλλόγου εκτός παρκέ και όλες αυτές οι μαγικές στιγμές στο υπέροχο αυτό ταξίδι δεν σβήνουν.

Δεν ξέρουμε αν τελικά θα μπορέσει να επανέλθει ποτέ η ομάδα στην Α1 Κατηγορία, αλλά όσοι ασχολούμαστε με το μπάσκετ οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κορίτσια του Ιπποκράτη, γιατί μαζί τους ταξιδέψαμε και εμείς στο όνειρο.

Γιατί μετά από πάρα πολλά χρόνια θύμισαν κυρίως στους παλαιότερους, τις «χρυσές» εποχές του Αττάλου και της Ε.Α.ΚΑ. στις μεγάλες κατηγορίες. Ελπίδα όλων είναι ο Ιπποκράτης να μην πει αντίο στην Α1, απλά εις… το επανιδείν!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για τις υπέροχες αναμνήσεις…

Τα δεκάλεπτα ήταν: 30-16, 52-22(ημ.), 69-32, 98-40
Διαιτητές: Καλογερόπουλος Φ.- Καρακωνσταντόπουλος
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καπογιάννη): Γκοτζή 8, Σταμάτη 8(2), Μπόνη 15(2), Χατζηνικολάου 4, Καλογήρου, Μπαλτά 4, Χαλιβέρα 9(1), Τζόνσον 11, Κοσμά 12(1), Παπαμιχαήλ 17, Κριστόφερσον 10.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Παπούλης): Κουζούκα, Κασάπογλου 9, Κάμπελ 16(1), Πατμίου, Γούναρη 9(1), Σίντι 6, Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη, Καλυμνιοναρή.

Με πληροφορίες από το 12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot