Στην καλύτερη πεντάδα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος εφήβων ο Ανδρέας Σκούφης

Μάιος 04, 2015
jumbo-banner

Ακόμη μία διάκριση για το νεαρό Κώο αθλητή Ανδρέα Σκούφη, που αγωνίζεται στον Ίκαρο Καλλιθέας. Ο ταλαντούχος παίκτης συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της τελικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων.

Οι προπονητές ανέδειξαν τον Γιώργο Παπαγιάννη του Παναθηναϊκού ως πολυτιμότερο παίκτη των αγώνων, που παρέλαβε το έπαθλο από τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ, Λάζαρο Σαββίδη. Στην καλύτερη πεντάδα εκτός από τον προαναφερόμενο συμμετείχαν οι Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (Παναθηναϊκός), Ηλίας Θεοδωρίδης (Ηράκλειο) και Ανδρέας Σκούφης (Ικαρος Καλλιθέας). Τα βραβεία έδωσε το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ Γιάννης Αλεξόπουλος.

Ακόμη η ΕΟΚ δια του προέδρου της, Γιώργου Βασιλακόπουλου, απένειμε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, δια του αντιπροέδρου της, Αριστείδη Γολέμη, στον αντιδήμαρχο Εορδαίας Απόστολο Καϊδη και δια του προέδρου της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρου Σαββίδη στον τομεάρχη εσωτερικής επικοινωνίας της ΔΕΗ Ιωάννη Αλεξόπουλο.

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot