Σκάνδαλο ντόπινγκ κλονίζει την Premier League

Απρίλιος 03, 2016
jumbo-banner

Τάραξαν... τα νερά στην Αγγλία δημοσιογράφοι των «Sunday Times», καθώς στο ημίχρονο του αγώνα της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, προανήγγειλαν μέσω του twitter συνταρακτικές αποκαλύψεις στο φύλλο της Κυριακή με σκάνδαλο ντόπινγκ.

Τόνισαν μάλιστα ότι εμπλέκονται και παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ, εκτός από άλλους αθλητές. Αυτό επιβεβαίωσε και ο αρχισυντάκτης των «Sunday Times», Τζόναθαν Κάλβερτ, ο οποίος δημοσίευσε στο «Twitter»:

«Το #dopingscandal (hashtag που χρησιμοποιείται από του δημοσιογράφους της εφημερίδας) έχει επεκταθεί, συμπεριλαμβάνοντας ποδοσφαιριστές της Πρέμιερ Λιγκ».

Εδώ να πούμε ότι δεν έχουν δοθεί ονόματα των ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται στο σκάνδαλο, ούτε οι ομάδες στις οποίες ανήκουν αυτοί.

Όπως είπαμε, με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι 150 αθλητές έχουν κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών για να βελτιώσουν την απόδοσή τους. Όλοι περιμένουν το φύλλο αυτής της Κυριακής...

Πηγή: pamesports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot