Σε Γαλλία και Σουηδία η Κυριακοπούλου

Ιανουάριος 21, 2016
jumbo-banner

Την επανάληψη του τελικού επί κοντώ των γυναικών, του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανακοίνωσαν οι Σουηδοί διοργανωτές του μίτινγκ κλειστού στίβου της Στοκχόλμης.

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γιαρισλέι Σίλβα, η 2η Φαμπιάνα Μούρερ και φυσικά η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, θα είναι παρούσες στον αγώνα σε μία επανάληψη της μονομαχία τους στο Πεκίνο, αλλά και σε μία… πρόβα του παγκοσμίου κλειστού του Πόρτλαντ. Οι τρεις επικοντίστριες μαζί με τη γηπεδούχο Τζένιφερ Σουρ η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και την Κατερίνα Στεφανίδη που επίσης ξεκίνησε εξαιρετικά, είναι οι αθλήτριες που θα διεκδικήσουν τα τρία μετάλλια στο Πόρτλαντ.

Ένα μήνα πριν από το παγκόσμιο του κλειστού, στις 17 Φεβρουαρίου, η τριάδα του Πεκίνου θα κοντραριστεί στη Στοκχόλμη, ενώ παρούσα θα είναι και η κορυφαία Σουηδέζα επικοντρίστρια, Αντζέλικα Μπένγκστον η οποία στο Πεκίνο ήταν τέταρτη, ενώ η Σίλκε Σπίγκελμπουργκ συμπληρώνει την πολύ δυνατή πεντάδα του μίτινγκ. Φυσικά θα απουσιάσουν όλες οι Ρωσίδες (κυρίως η Ισινμπάεβα και η Σιντόρεβα) λόγω της γνωστής ποινής από την IAAF.

Εξάλλου, από το μίτινγκ του Ρουέν που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 23 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει και τους αγώνες της φέτος η Νικόλ Κυριακοπούλου, όπως έκανε και πέρσι, όπου είχε ολοκληρώσει τον αγώνα με 4.67μ.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot