Πρόκριση στον τελικό της Ζ' Περιφέρειας για το εφηβικό βόλεϊ του Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω

Φεβρουάριος 10, 2016
jumbo-banner

Στη Σύρο βρέθηκε η εφηβική ομάδα βόλεϊ του Ομίλου τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου για να αντιμετωπίσει τον Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου σε ένα παιχνίδι που θα έδινε την πρόκριση στον τελικό της Ζ' Περιφέρειας στο εφηικό βόλεϊ για φέτος.

Η ομάδα μας ξεκίνησε την Κυριακή από την Κω και τη Δευτέρα το βράδυ στις οκτώ, στο γήπεδο Δ. Βικέλας στη Σύρο αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Κυκλάδων με στόχο την πρόκριση στον τελικό της περιφέρειας που θα γίνει την μεθεπόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.

Το παιχνίδι ήταν νικηφόρο για το εφηβικό μας, αφού τα παιδιά του ομίλου έκαναν πειστική εμφάνιση και δεν άφησαν περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα. Με καλό σερβίς στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δυνατή άμυνα και αποτελεσματική επίθεση, νίκησαν με 3-0 σετ και επιβεβαίωσαν τα προγνωστικά που τους ήθελαν φαβορί για την πρόκριση στον τελικό.

Αναλυτικά:

Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου - Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω 0-3 (14-25, 13-25, 22-25) σε 58'

Α.Σ.Ε. Νεωρίου Σύρου (Σκρέτας Χ.) Αργυρός, Ρουσουνέλος, Παλαιτσάκης, Ρηγούτσο, Μαστρογιαννόπουλος, Κουλούρας, Φραγκιάς, Αργυρός Ι., Ροσσολάτος, Κρεατσούλας, Ρούτσι, Σκούμτος

Α.Ο. Αθλοπαιδιών Κω (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου) Χατζηνικολάου Δημήτρης, Κωνσταντόπουλος Τάσος, Περής Παναγιώτης, Κώστογλου Στέφανος, Μωρές Δημήτρης, Γιαννόπουλος Χρήστος/Παπαστεριάδης Θεοδόσης-λίμπερο, Ζαμάγιας Παντελής, Σταμόγλου Μανώλης, Χλαπάνης Οδυσσέας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot