Πρωταθλητής ο Ανταγόρας

Απρίλιος 05, 2015
jumbo-banner

Σε ένα ματς για γερά νεύρα που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Αντιμάχειας

Ανταγόρας εκμεταλλεύτηκε το δώρο που του έδωσε η Δόξα Καρδάμαινας, κέρδισε με 4-3 , με πρόσωπο του ματς του Κατσαμούνδη που πέτυχε τρία γκολ, και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Οι «πράσινοι» ήταν ιδιαίτερα αγχωμένοι, η Αναγέννηση τους δυσκόλεψε ιδιαίτερα αφού κατάφερε και να προηγηθεί αλλά και να ισοφαρίσει σε 3-3 αλλά στο 80’ ο Κατσαμούνδης έκανε το 4-3 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα και χάρισε έτσι τον τίτλο τον Ανταγόρα.

Εικόνα

Ο Ανταγόρας φαινόταν ιδιαίτερα αγχωμένος απ’ την αρχή του παιχνιδιού, αφού σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε το καθαρό μυαλό για να κυκλοφορήσει με άνεση και να κάνει το παιχνίδι του και η Αναγέννηση κατάφερε να το εκμεταλλευτεί στο 19’ με τον Βογιατζή από κοντά να κάνει το 0-1.

Οι «πράσινοι» απάντησαν άμεσα αφού ο Αρκούδας στο 21’ και ο Κατσαμούνδης στο 22’ έφεραν το ματς τούμπα με τον Ανταγόρα να προηγείται με 2-1.  Πάνω που η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου έδειχνε να ελέγχει το ματς η Αναγέννηση Ασφενδιού ισοφάρισε και πάλι όταν στο 32’ ο Ζαμάγιας στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Παρόλο την ισοφάριση ο Ανταγόρας κατάφερε πριν το τέλος του ημιχρόνου να πάρει και πάλι προβάδισμα στο σκορ όταν μετά από κόρνερ του Φούκη ο Κατσαμούνδης με κεφαλιά έκανε το 3-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τον Ανταγόρα να μην μπορεί να δημιουργήσει αλλά να δείχνει ότι ελέγχει το ματς ωστόσο στο 70’ η Αναγέννηση κατάφερε και πάλι να ισοφαρίσει όταν ο νεαρός Παπαστόλου κέρδισε τις κόντρες μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 3-3 στο 70’.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν και πάλι μετά την ισοφάριση να βρουν την λύση για να φτάσουν στο γκολ με κινητήριο μοχλό τον Τσιλιώνη και κατάφεραν στο 80’ με τον κορυφαίου αγώνα Κώστα Κατσαμούνδη να κάνουν το 4-3 και σε συνδυασμό με τον 2-2 του ΠΑΟΚ Κω κόντρα στην Δόξα να ξεσπούν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς αφού κατέκτησαν το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων για την σεζόν 2014-2015.

Κορυφαίοι

Καλύτεροι απ’ τους νικητές οι Κατσαμούνδης, Σχουλλής, Μέμα και Τσιλιώνης ενώ απ’ την Αναγέννηση ξεχώρισαν οι Βογιατζής, Θεοδώρου, Σακαντάρης και Παπαποστόλου.

Διαιτησία

Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Ωραιόπουλου, Γιαμούζη και Κρίκογλου.

Οι συνθέσεις

Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Σχουλλής, Ζαμάγιας, Αρβανίτης, Φορτσέτι, Αντωνάκης (59' Τσιφτσίδης), Ζώης (37' Καμπουράκης), Αρκούδας, Κατσαμούνδης, Φούκης (72' Τσιλιώνης), Μέμα.

Αναγέννηση Ασφενδιού: Χατζηβασίλης, Πιπέρης, Βογιατζής, Καραθωμάς, Θεοδώρου, Καρπάθιος, Φλάσκος (66' Λαμπρόγλου), Γεροβασίλης, Σακαντάρης, Φάρκωνας (54' Μακρυπούλιας), Σολλάκου (61' Παπαποστόλου).

Το φιλμ του αγώνα:

14' Δυνατό σουτ του Μέμα έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Χατζηβασίλη. 

19' ΓΚΟΛ!! Παράλληλη σέντρα του Σακαντάρη από τα δεξιά, ο Βογιατζής από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

21' ΓΚΟΛ!! Ο Φούκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Αρκούδας με προβολή έφερε το ματς στα ίσια για τον Ανταγόρα.

22' ΓΚΟΛ!! Κάθετη πάσα του Μέμα στον Κατσαμούνδη ο οποίος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηβασίλη για το 2-1.

32' ΓΚΟΛ!! Ασυνεννοησία της άμυνας ανάμεσα σε Ζαμάγια και Τσαραπατσάνη, ο Ζαμάγιας στην προσπάθεια του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

40' ΓΚΟΛ!! Ο Φούκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Κατσαμούνδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χατζηβασίλη για το 3-2.

43' Ο Σακαντάρης βρέθηκε απέναντι από τον Τσαραπατσάνη με τον τερματοφύλακα του Ανταγόρα να αποκρούει στην δεξιά του γωνία.

44' Κάθετη του Μέμα στον Φούκη ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χατζηβασίλη το πλασέ του όμως πέρασε άουτ.

Ημίχρονο

70' ΓΚΟΛ!! Ο Παπαποστόλου κερδίζει τις κόντρες από τους αμυντικούς και με δυνατό σου ισοφαρίζει σε 3-3.

80' ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση κόρνερ από τον Τσιλιώνη, ο Κατσαμούνδης πήρε την κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 4-3.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot