Πρωταθλητές Δωδεκανήσου οι Κώοι Αλκιβιάδης και Δημήτρης Χατζηνικολάου

Αύγουστος 25, 2015
jumbo-banner

Στο τάι μπρέικ κρίθηκαν οι φετινοί τίτλοι των πρωταθλητών Δωδεκανήσου σε άνδρες και γυναίκες.

Στο τελικό τουρνουά του Πανδωδεκανησιακού Πρωταθλήματος Μπιτς βόλεϊ  που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου και του ΔΟΠΑΡ και διοργάνωσε με επιτυχία ο ΡΣΦΠ Τελχινίς με τη συνεργασία  των σωματείων ΓΣ Διαγόρας και Ροδίων Άθλησις, οι 31 ομάδες (16 γυναικών και 15 ανδρών) που αγωνίστηκαν  συνολικά σε 56 ματς διεκδίκησαν με πάθος το τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου για το 2015.

Ήταν ένα χορταστικό διήμερο με μπιτς βόλεϊ που πρόσφερε συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα στους φίλους του πιο δημοφιλούς καλοκαιρινού αθλήματος που  γέμισαν την κερκίδα των γηπέδων μπιτς βόλεϊ στο ‘Καλλιπάτειρα’.

Η Ειρηνη Σφυρίου και η Μαρία Βομβύλα, στον τελικό των γυναικών, αν και έχασαν το 1ο σετ με 18-21 από τις πολύ καλές Ελισάβετ Αμορανίτη και Νεφέλη Δικαστοπούλου, αντέδρασαν αποτελεσματικά και πήραν τα δύο επόμενα (21-10, 15-9) και κατέκτησαν αήττητες τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στα Δωδεκάνησα.

Στους άνδρες, οι Αλκιβιάδης και  Δημητρης Χατζηνικολάου (πατέρας και γιος από την Κω) μετά από έναν συναρπαστικό τελικό πήραν τον τίτλο νικώντας στις λεπτομέρειες με 2-1 σετ (21-19,17-21,15-12) τους Νίκο Μακρή και Ντάνιελ Γκένοφ.

dimokratiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot