Προπονητής έβγαλε όπλο και απείλησε ποδοσφαιριστή στη Λέσβο!

Νοέμβριος 03, 2015
jumbo-banner

Tο περιστατικό συνέβη σε χωριό της Λέσβου (λίγα χιλιόμετρα έξω από την Μυτιλήνη) μετά το τέλος αγώνα της Β Τοπικής ποδοσφαίρου για την 5η αγωνιστική την Κυριακή που μας πέρασε.

Όλα συνέβησαν σε αγώνα της Β Τοπικής, όταν μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της νικήτριας ομάδας εκνευρισμένος φέρεται να έβγαλε ένα περίστροφο και να απείλησε παίχτη του με καταγωγή από την Αλβανία, γιατί δέχτηκε την ώρα του αγώνα κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 παίχτες, σύμφωνα με το LesvosPost.

Πέρα από την απειλή όπλου, ο... "μαινόμενος" προπονητής φέρεται να έβριζε με ρατσιστικά σχόλια τους παίχτες του με καταγωγή από άλλες χώρες. Αμέσως έπεσαν πάνω του άλλοι παίκτες και παράγοντες για να τον αφοπλίσουν. Όπως είναι λογικό δημιουργήθηκε αναστάτωση και ο "μαινόμενος" προπονητής απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο μετά την παρέμβαση των βοηθών του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος προπονητής το έχει ξανακάνει αυτό μετά από ήττα της ομάδας του ενώ όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες τον λόγο πλέον έχει η εισαγγελία Μυτιλήνης καθώς το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομική Δ/ση Λέσβου. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα με τον "πιστολέρο" προπονητή πήρε την νίκη παρά το αριθμητικό μειονέκτημα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot