Παραιτήθηκαν Γιαλίζης και Τριμμάτης

Ιούλιος 03, 2015
jumbo-banner

Κεραυνός εν αιθρία στον Α.Ο Δικαίου αφού δύο μέλη της διοίκησης (που εκλέχθηκε πριν δύο μήνες) αποφάσισαν να παραιτηθούν απ’ το Δ.Σ. Ο λόγος για τον επί σειρά ετών γενικό αρχηγό της ομάδας Σέργιο Γιαλίζη και τον υπεύθυνο του εφηβικού Δαυίδ Τριμμάτη οι οποίοι με επιστολές τους εξηγούν τους λόγους της παραίτησης τους.

Το μέλλον της παρούσας διοίκησης φαντάζει αβέβαιο αφού σύμφωνα με πληροφορίες προτίθεται να παραιτηθεί και άλλο μέλος, το οποίο σημαίνει βάση καταστατικού ότι ο σύλλογος θα πρέπει να πάει εκ νέου σε γενική συνέλευση.

Αναλυτικά οι δύο επιστολές

Σέργιος Γιαλίζης: «Ύστερα από όχι και πολύ σκέψη είναι η αλήθεια αποφάσισα μετά από μια πορεία χρόνων στην ομάδα να παραιτηθώ απ’ το Δ.Σ. Ο λόγος είναι απλός. Πρώτος και κύριος η ανυπαρξία των διοικούντων. Όχι ότι φταίνε αυτοί για κακά δεινά της ομάδας, οι οποίοι άλλωστε είναι διοίκηση εδώ και έναν μήνα (η ανυπαρξία όλων των υπολοίπων που εδώ και χρόνια λένε ότι ενδιαφέρονται για την ομάδα αλλά δεν εμφανίζονται πουθενά).

Έστω και αυτή η διοίκηση τους ενός μήνα, εδώ και 17 μέρες είναι χαμένη. Απ’ την αρχή που ήρθαμε σε σώμα, ρωτώντας με τους εξέφρασα την γνώμη μου ότι τα πράγματα φέτος θα είναι πολύ δύσκολα, λόγω των οικονομικών δυσχερειών και της μη ανταπόκρισης του κόσμου. Αλλά αυτοί επέμεναν ότι έχουν σαν στόχο τον πρωταθλητισμό για να ξαναφέρουν τον κόσμο κοντά χωρίς να υπάρχει ούτε καν προγραμματισμός απλά μόνο με κινήσεις του «θα». Έχουμε φτάσει ήδη 2 Ιουλίου, θα έπρεπε η ομάδα να είναι ήδη έτοιμη έχοντας κλείσει προπονητικό τιμ, κρατώντας το ρόστερ και εμπλουτίζοντας το συγχρόνως μια που η προετοιμασία θα άρχιζε 20-25 Ιουλίου (αφού το πρωτάθλημα ξεκινάει αρχές Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει 10 μήνες), ωστόσο τίποτα απ’ αυτά δεν έχει γίνει.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας κλείνουν σε άλλες ομάδες (Μαριάς στον Διαγόρα, Βακουφτσής στον Αντίμαχο), και ο προπονητής των ακαδημιών που στήριξε πέρυσι όλα τα τμήματα από εφηβικό ως τζούνιορ, μη μπορώντας να περιμένει άλλο έχει συμφωνήσει με άλλη ομάδα. Δεν βλέπω τον τρόπο πως μπορεί αυτή η ομάδα να ξεκινήσει έστω και τώρα τον προγραμματισμό της. Για το μόνο που λυπάμαι είναι για τις ακαδημίες του συλλόγου τις οποίες καταφέραμε να στήσουμε εδώ και δύο χρόνια (μετά από ανυπαρξία πολλών ετών) και που όπως φαίνεται θα σταματήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους προπονητές, ιδιαίτερα τον Γιάννη Μανούσογλου με τον οποίο ζήσαμε πολλές χαρές και συγκινητικές στιγμές, εσένα φίλε Γιώργο Πίτση, όπως και κάποια απ’ τα μέλη των διοικήσεων που συνεργάστηκα και ιδιαίτερα τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Σκεύο Ξυλουρά ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που είχε κάποιο όραμα, επίπεδο αλλά λόγω συγκυριών και απροσπέλαστων δυσκολιών δεν μπορούσε να συνεχίσει στην ομάδα».

Δαυίδ Τριμμάτης: «Βρίσκομαι κοντά στην ομάδα τΠαου ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ από την ίδρυση της, είτε σαν απλός φίλαθλος, άλλοτε σαν φροντιστής και τελευταία ως μέλος της διοίκησης. Όμως σήμερα βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να θέσω τον εαυτό μου εκτός διοίκησης. Η παραίτηση μου έχει να κάνει αυστηρά με την διαφορετική φιλοσοφία του νέου συμβουλίου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρώην πρόεδρο Σκεύο Ξυλουρά ,τον Σέργιο Γιαλίζη (την ψυχή της ομάδας) και όλο το Δ.Σ για την εμπιστοσύνη και την καλή συνεργασία που είχαμε πέρσι. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στο φετινό ΔΣ κι ελπίζω ο ΔΙΚΑΙΟΣ να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στα γήπεδα.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot