Ο Γκουντελίτσας στον ΠΑΟΚ Κω

Ιούλιος 24, 2015
jumbo-banner

Ο Στάθης Γκουντελίτσας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ Κω και αυτός που διαδέχεται στην τεχνική ηγεσία τον Λεωνίδα Κούτσικα.

Ο νεαρός προπονητής μετά την προπέρσινη χρονιά στον Α.Ο Δικαίου και την περσινή ως βοηθός στον Αντίμαχο, επιστρέφει και πάλι ως πρώτος προπονητής αυτήν την φορά σε ομάδα Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Ο Γκουντελίτσας, ιδιαίτερα με τα όσα έδειξε στον Α.Ο Δικαίου είναι ο πλέον κατάλληλος για να εργαστεί με τους νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές (το έκανε με ιδιαίτερη επιτυχία στους κυανόλευκους) αφού ο ΠΑΟΚ Κω έχει σαν βασικό στόχο την φετινή χρονιά να προωθήσει αρκετούς παίκτες στην πρώτη ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την συνεργασία με τον Στάθη Γκουντελίτσα στο τιμόνι της ανδρικής ομάδας ανακοινώνει η Διοίκηση του ΠΑΟΚ ΚΩ για το προσεχές πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας Νήσων. Οι στόχοι της ανδρικής ομάδας θα καθοριστούν μετά από την συνάντηση του νέου τεχνικού με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που θα γίνει στην αρχή της εβδομάδας που έρχεται. Βασικός στόχος πάντως θα είναι η προώθηση των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα στο ανδρικό τμήμα και μία καλή πορεία.

Ευχόμαστε σε όλους -παρά τις δυσκολίες- να έχουμε μία καλή αθλητική χρονιά! 

Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τις επικείμενες εκλογές για την νέα διοίκηση του συλλόγου μας, καθώς και για την επανέναρξη των προπονήσεων των τμημάτων και της Ακαδημίας μας».

Το ΔΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot