Οριστικό «αντίο» από Κόμπι - Η συγκινητική ανακοίνωση και το γράμμα στους θαυμαστές του

Νοέμβριος 30, 2015
jumbo-banner

Τίτλοι τέλους για τον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς αυτή η σεζόν θα είναι η τελευταία που θα τον απολαμβάνουν οι φίλοι των Λέικερς, και όχι μόνο, στα παρκέ του ΝΒΑ.

Με μία συγκινητική ανακοίνωση στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Κόμπι έκανε γνωστό πως στο τέλος της σεζόν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Αναλυτικά: «Αγαπημένο μου μπάσκετ, από τη στιγμή που άρχισα να τυλίγω τις κάλτσες του πατέρα μου και να κάνω φανταστικά σουτ νίκης στο Great Western Forum, ήξερα ένα πράγμα ότι ήταν αληθινό: Σε ερωτεύτηκα.

Μία αγάπη τόσο βαθιά που σου τα έδωσα όλα – Από το μυαλό και το σώμα μου, μέχρι το πνεύμα και την ψυχή μου.

Ένα εξάχρονο αγόρι ερωτευμένο μαζί σου, δεν είδα ποτέ το τέλος στο τούνελ. Είδα τον εαυτό μου μόνο να βγαίνει μέσα από ένα.

Και γι΄ αυτό έτρεξα. Έτρεξα πάνω και κάτω σε κάθε παρκέ, πίσω από κάθε χαμένη μπάλα. Ζήτησες τη βιά μου, σου έδωσα την καρδιά μου γιατί ήρθε με πολλά παραπάνω.

Έπαιξα παρά τον ιδρώτα και τον πόνο, όχι επειδή με καλούσε η πρόκληση, αλλά επειδή ΕΣΥ με καλούσες. Έκανα τα πάντα για ΕΣΕΝΑ, γιατί αυτό κάνεις όταν κάποιος σε κάνει να νιώθεις τόσο ζωντανός όσο με έκανες εσύ να νιώθω.

Έδωσες σε ένα εξάχρονο αγόρι το όνειρό του με τους Λέικερς και θα σε αγαπώ πάντα γι' αυτό. Αλλά δεν μπορώ να σε αγαπώ εμμονικά για πολύ περισσότερο. Αυτή η σεζόν είναι όσα μου έχουν μείνει για να δώσω. Η καρδιά μου μπορεί να αντέξει τους παλμούς, το μυαλό μου την τριβή, αλλά το σώμα μου ξέρει ότι ήρθε η ώρα να πω αντίο.

Και αυτό είναι ΟΚ. Είμαι έτοιμος να σε αφήσω. Θέλω να το ξέρεις, ώστε και οι δυο μας να γευτούμε κάθε στιγμή που μας έχει απομείνει μαζί. Τις καλές και τις κακές. Έχουμε δώσει ο ένας στον άλλο όλα όσα είχαμε. Και οι δύο ξέρουμε, πως ότι και να κάνω μετά, θα είμαι πάντα αυτό το παιδί με τις τυλιγμένες κάλτσες, τον κάδο σκουπιδιών στη γωνία, με 5 δευτερόλεπτα στο ρολόι, η μπάλα στα χέρια μου. 5 … 4 … 3 … 2 … 1

Θα σε αγαπώ για πάντα, Κόμπι»

Το ευχαριστήριο γράμμα του Κόμπι!

Όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο Staples Center στο ματς των Λέικερς με τους Πέισερς, πήραν το συλλεκτικό γράμμα του Κόμπι Μπράιαντ με τον μεγάλο σταρ να ευχαριστεί για όλα όσα έζησε στην αγαπημένη του πόλη και ομάδα.

Λίγο αργότερα ο σούπερ σταρ των Λέικερς θα έδινε ακόμα μία παράσταση στο Staples Center απέναντι στους Πέισερς και ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο πήρε στα χέρια του το παρακάτω γράμμα από τον αγαπημένο του Κόμπι.

Το γράμμα ανέφερε: «Όταν συναντηθήκαμε για πρώτη φορά ήμουν απλά ένα παιδί.

Kάποιοι από εσάς με δεχθήκατε. Κάποιοι από εσάς δεν το έκαναν.

sdna.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot