Οι "16" του Champions League και οι... "8" του Europa League

Δεκέμβριος 11, 2014
jumbo-banner
Η μεγάλη μάχη του 5ου ομίλου ολοκληρώθηκε με νικήτρια την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Σάλκε εκμεταλλεύθηκε την ήττα της Σπόρτινγκ στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και χάρη στο 1-0 επί της Μάριμπορ πήρε το εισιτήριο της επόμενης φάσης. Δείτε αναλυτικά τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League.

Champions League (φάση των "16")
 
Ισχυροί
Ατλέτικο Μαδρίτης
Ρεάλ Μαδρίτης
Μονακό
Ντόρτμουντ
Μπάγερν
Μπαρτσελόνα
Τσέλσι
Πόρτο
Ανίσχυροι
Γιουβέντους
Βασιλεία
Μπάγερ Λεβερκούζεν
Άρσεναλ
Μάντσεστερ Σίτι
Παρί Σεν Ζερμέν
Σάλκε
Σαχτάρ
 
* Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου (13:00) στη Νιόν. Ομάδες από την ίδια χώρα ή που συνυπήρξαν στον ίδιο όμιλο δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους.

Europa League (φάση των "32")
 
Ο Ολυμπιακός είναι, βάσει συγκομιδής, η πιο αδικημένη ομάδα της φάσης των ομίλων του Champions League, αφού ναι μεν ήταν η καλύτερη 3η με 9 βαθμούς, αλλά βέβαια δεν κατάφερε να προκριθεί στη φάση των "16". Δείτε αναλυτικά τους οκτώ συλλόγους που θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη μέσω του Europa League.
 
Ολυμπιακός
Λίβερπουλ
Ζενίτ
Άντερλεχτ
Ρόμα
Άγιαξ
Σπόρτινγκ
Αθλέτικ Μπιλμπάο
 
* Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου (14:00) στη Νιόν. Ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να κληρωθούν μεταξύ τους.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot