Οι Σίμπσονς είχαν “προβλέψει” το σκάνδαλο της FIFA - ΒΙΝΤΕΟ

Μάιος 30, 2015
jumbo-banner

Σάλο έχει προκαλέσει στο Διαδίκτυο ένα απόσπασμα από περσινό επεισόδιο της γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής κινουμένων σχεδίων, The Simpsons, στο οποίο γίνεται αναφορά για σκάνδαλο στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Το επεισόδιο είχε προβληθεί τον Μάρτιο του 2014, έναν χρόνο πριν ξεσπάσει το «πραγματικό» ποδοσφαιρικό σκάνδαλο που κάνει τον γύρο του κόσμου.

Όπως βλέπουμε και στο απόσπασμα, ένα μέλος της παγκόσμια ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, που δεν αναφέρεται φυσικά ως FIFA, επισκέπτεται τον Χόμερ Σίμπσον, ζητώντας του βοήθεια για να καλυτερέψει την εικόνα της ομοσπονδίας, μετά από φήμες για σκάνδαλο στις τάξεις της. Στη συνέχεια το υψηλό μέλος της ομοσπονδίας συλαμβάνεται από την ομοσπονδία δεμένος με χειροπέδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το μέλος που συλλαμβάνεται, νωρίτερα παρουσιάζει στον Χόμερ Σίμπσον ένα γαλλικό δημοσίευμα με τίτλο «Σκάνδαλο στο ποδόσφαιρο».

Δείτε το απόσπασμα

enikos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot