Οι αγώνες ταχύτητας αυτοκινήτου επιστρέφουν στην Ρόδο….σπάνιο βίντεο

Μάιος 20, 2015
jumbo-banner

Οι αγώνες αυτοκινήτου επιστρέφουν στην Ρόδο. Και σαφέστατα είναι μια πολύ καλή είδηση για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος του Ροδιακού Συλλόγου Αυτοκίνησης Τάσος Αρνάς η Ρόδος επιλέχθηκε για έναν αγώνα αυτοκινήτου του πανελλήνιου πρωταθλήματος για τον Οκτώβριο του 2015.

Την τελευταία φορά που είχε γίνει αγώνας ταχύτητας στην Ρόδο ήταν το 2007 . Μετα από οκτώ χρόνια επιστρέφουν οι αγώνες στο νησί και στο αεροδρόμιο των Μαριτσών.

Μαζί με αυτό τον αγώνα γίνονται και προσπάθειες ώστε στο πλαίσιο του να γίνει και τοπικός αγώνας ταχύτητας μοτοσυκλέτας. Το ενδιαφέρον αναμένεται μεγάλο και οι συμμετοχές αρκετές. Για τον αγώνα αυτό έδειξε ενδιαφέρον προσωπικά ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει συνάντηση με το προεδρείο του Ρ.Σ.Α. για να ενημερωθεί σχετικά .

Η Ρόδος και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει αγώνες ταχύτητας και μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία. Το κόστος είναι μεγάλο αλλά με την στήριξη όλων των φορέων ο μηχανοκίνητος αθλητισμός μπορεί να επιστρέψει δυναμικά και πάλι στο σμαραγδένιο νησί.

aegeantoday.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot