Ξεκινούν οι ακαδημίες του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω

Σεπτέμβριος 09, 2014
jumbo-banner
Ο Όμιλος Αθλοπαιδιών Κω ανακοινώνει την έναρξη των τμημάτων της ακαδημίας ποδοσφαίρου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και καλεί τους νεαρούς αθλητές, παλιούς και νέους, να δηλώσουν συμμετοχή.

Οι αθλητές μας γι' άλλη μια χρονιά θα έχουν την δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα μέσα απ' την ευγενή άμιλλα να αναπτύξουν νέες φιλίες και να κάνουν τρόπο ζωής τον υγιή ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος αφορούν της παρακάτω κατηγορίες σύμφωνα με τα έτη γέννησης:
2001-2002 Παιδικό
Ημέρες προπόνησης: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.
2003-2004 Προ παιδικό
Ημέρες προπόνησης: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή.
2005-2006 Τζούνιορ
Ημέρες προπόνησης: Τετάρτη-Σάββατο-Κυριακή
2007-2008 Προ Τζούνιορ
Ημέρες προπόνησης: Τετάρτη- Σάββατο- Κυριακή
2009-2010 Μίνι Τζούνιορ
Ημέρες προπόνησης: Τετάρτη-Σάββατο-Κυριακή

Το αναλυτικό πρόγραμμα των προπονήσεων θα ανακοινωθεί με την έναρξη των έγγραφων.
Όλες οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο «Φιλίνος» υπό τις οδηγίες των διπλωματούχων προπονητών και γυμναστών του συλλόγου. Για πρώτη φορά μάλιστα θα λειτουργήσει τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου. Όλες οι αθλητές με την εγγραφή τους θα λάβουν ένα πλήρες σετ προπόνησης (φόρμα, φούτερ, προπονητικό σετ).
Τα τμήματα της Ακαδημίας θα λάβουν μέρους σε όλες τις διοργανώσεις της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου και του Δημοτικού Οργανισμού Άθλησης (ΔΟΠΑΒΣ) ενώ προγραμματίζεται η συμμετοχή μας και την εφετινή χρονιά σε διοργανώσεις εκτός Κω.
Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο γραφείο της Ακαδημίας στο γήπεδο «Φιλίνος» στις 13-14/ 9 από τις 09:00 έως τις 13:00 ή στο τηλέφωνο 6944917273.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον υπεύθυνο της ακαδημίας Γιάννη Μανούσογλου.
2

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot