Ξεκινάει και ο Ανταγόρας!

Ιούλιος 26, 2015
jumbo-banner
Οι ''νεοφώτιστοι'' ξεκινούν αύριο την προετοιμασία τους και ο νέος προπονητής Γιάννης Μπότσης βρίσκεται ήδη στην Κω

Την προσεχή Δευτέρα στις 17:00 στο Νέο στάδιο Ανταγόρα ξεκινά η προετοιμασία του Ανταγόρα για τη νέα χρονιά που θα βρει τους «πράσινους» στην Α’ κατηγορία Δωδεκανήσου. Οι πρωταθλητές της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων, έχουν σαν στόχο να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή τους (ως ''νεοφώτιστοι'') και να διατηρήσουν την καλή αγωνιστική εικόνα που είχαν αυτά τα δύο χρόνια. 

Μάλιστα εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στο νησί ο νέος προπονητής της ομάδας Γιάννης Μπότσης και οι «πράσινοι» με την βοήθεια του Χουάν Φορτσέτι που θα είναι ο υπεύθυνος εκγύμνασης στην προετοιμασία ξεκινούν από Δευτέρα τα «βάσανα». Ο Ανταγόρας μάλιστα με ανακοίνωση του ευχήθηκε καλή αρχή με υγεία στον Αντίμαχο που ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του.

«Με την ευκαιρία έναρξης της προετοιμασίας σας, ευχόμαστε καλή αρχή με υγεία στην ομάδα του Αντίμαχου. Καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot