Ξανά κορυφαία η Νικόλ!

Ιανουάριος 22, 2016
jumbo-banner

Καθώς οι κυρίες προηγούνται, η Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 ήταν η πρώτη που παρέλαβε το Gazzetta Award για την κορυφαία αθλήτρια του 2015 και στις δηλώσεις της ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους, που την επέλεξαν!

Εκτός από τους στίβους, το 2015 η Νικόλ Κυριακοπούλου «έσκισε» και στη ψηφοφορία του gazzetta.gr για την κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς που πέρασε, κατακτώντας ακόμη ένα βραβείο για το 2015 και την πλούσια «συλλογή» που έχει δημιουργήσει.

Με 16.731 ψήφους, κυριάρχησε στην κατηγορία της και κατά την παραλαβή του βραβείου της, ευχαρίστησε πάνω απ’ όλους, τους χιλιάδες ψηφοφόρους, τονίζοντας ότι τη γεμίζουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο το καλοκαίρι που έρχεται.

Η ίδια δήλωσε στην κάμερα του gazzettatv: «Εννοείται ότι νιώθω πάρα πολύ ωραία, υπέροχα. Δεν έχω λόγια για να σας ευχαριστήσω, για την πρωτοβουλία που έγινε πρώτη φορά φέτος. Ευχαριστώ πάρα πολύ του gazzetta.gr και τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτές οι ψήφοι που πήρα μου δίνουν περισσότερη δύναμη να συνεχίσω, είναι η ανταμοιβή των κόπων μου και ευχαριστώ ξανά όσους με ψήφισαν, για την αγάπη και την αναγνώριση που μου δείχνουν. Ελπίζω και του χρόνου να γίνει αυτή η ψηφοφορία και να είμαι πάλι στις κορυφαίες. Ότι και να πω είναι λίγο, με συγκινεί όλη αυτή η αγάπη που μου δείχνουν, εκτός από την ψηφοφορία και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και ο κόσμος που συναντώ στο δρόμο. Ελπίζω να αντεπεξέλθω στις προσδοκίες του κόσμου».

Εξάλλου, η Ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας σχετικά με τους αθλητές και τις αθλήτριες που αποτελούν την Προολυμπιακή Ομάδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων «Ρίο 2016». Μεταξύ αυτών βρίσκονται φυσικά οι Νικόλ Κυριακοπούλου του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 και η Ράνια Ρεμπούλη του ΓΣ Νέων Λέρου που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Επίσης η Ε.Ο.Ε. εξουσιοδότησε τον Πρόεδρο της Επ.Ο.Π. Ιωάννη Βασιλειάδη να συμπληρώνει και να αφαιρεί αθλητές και αθλήτριες από τη σχετική λίστα ανάλογα με τις επιδόσεις και δεδομένα που δημιουργούνται.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot