×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Νέο «Καμπ Νου» ετοιμάζουν στην Μπαρτσελόνα

Δεκέμβριος 10, 2013
jumbo-banner

Δύο είναι τα πιθανά σχέδια για την έδρα της Μπαρτσελόνα, όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του συλλόγου, Τόνι Φρέισα, μετά το Δ.Σ. των «μπλαουγκράνα».

Στην αποκάλυψη ότι το χθεσινό Δ.Σ. της Μπαρτσελόνα ενέκρινε το σχέδιο πως το νέο «Καμπ Νου» θα έχει χωρητικότητα 105.000 θέσεων προχώρησε ο Τόνι Φρέισα, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μετά το Συμβούλιο των «μπλαουγκράνα».

Ωστόσο, οι Καταλανοί έχουν δύο πλάνα στα υπ’ όψιν τους: την ανακαίνιση του υπάρχοντος γηπέδου ή να δημιουργήσουν ένα καινούργιο κοντά στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης. Απόφαση δεν πάρθηκε στο χθεσινό Δ.Σ., κάτι που αναμένεται να γίνει στις αρχές του νέου έτους.

«Το έργο αναδιαμόρφωσης πηγαίνει μακριά. Θα είναι ουσιαστικά ένα νέο πλεονέκτημα του Καμπ Νου σε σχέση με τη σημερινή δομή του», τόνισε ο Φρέισα, ο οποίος τόνισε πως τα δύο πλάνα θα τεθούν σε δημοψήφισμα στις αρχές του νέου έτους. Δηλαδή, τα μέλη του συλλόγου θα επιλέξουν μεταξύ του έργου αναδιαμόρφωσης ή την κατασκευή ενός νέου «Καμπ Νου».

«Θα δούμε πως θα είναι το νέο γήπεδο, το οποίο πρέπει να έχει χωρητικότητα 105.000 θέσεων και σε κάθε περίπτωση θα είναι κολλημένη η οροφή της. Παράλληλα, θα προχωρήσουν στην ανέγερση Παλάου Μπλαουγκράνα από τις 7,5 χιλιάδες θέσεις σε 12.000 θέσεις».

Πηγή: sport-fm.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot