Ναυάγησε η συμφωνία με τον Μπερντ Σούστερ

Σεπτέμβριος 30, 2015
jumbo-banner

Στα χέρια του Μπερντ Σούστερ εμπιστεύθηκε τις τύχες της Εθνικής Ελλάδας η ΕΠΟ και ο Γιώργος Γκιρτζίκης. Συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή για διετές συμβόλαιο.

Σύμδωνα με το Newsit.gr ο Γερμανός βρίσκεται από χθες στη χώρα μας, ενώ είχε και συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, στην οποία υπήρξε σύγκλιση απόψεων. Μετά από μερικές, ακόμη, επαφές, η συμφωνία "έκλεισε" και ο Σούστερ αναλαμβάνει τα ηνία της Εθνικής μας ομάδας. Ο Γερμανός θα λάβει 600.000 ευρώ, ενώ συμφωνήθηκε στο προπονητικό τιμ να παραμείνειι ο Κώστας Τσάνας.

Ο Σούστερ έχει καθίσει στο παρελθόν στον πάγκο των Κολωνία, Χερέθ, Σαχτάρ, Λεβάντε, Χετάφε, Μπεσίκτας, ενώ κορυφαίες στιγμές της καριέρας του αποτέλεσαν η θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης τη σεζόν 2007-2008, ενώ τελευταία του ομάδα ήταν η Μάλαγα, τη σεζόν 2013-2014.

Στην πιο δύσκολη περίοδο της τελευταίας 10ετιας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τη λύση καλείται να δώσει και πάλι ένας Γερμανός, και αν κατορθώσει να πετύχει το 1/10 όσων κατάφερε ο συμπατριώτης του, Όττο Ρεχάγκελ, τότε σίγουρα θα είναι επιτυχημένος...

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

H Eλληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είχε δώσει τα χέρια με τον Γερμανό προπονητή, ωστόσο λίγο αργότερα διέρρευσε ότι η συμφωνία χάλασε.


Στη συνέχεια η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρει: «Από την ΕΠΟ ανακοινώνεται ότι επανεκκινείται η διαδικασία αναζήτησης προπονητή της Εθνικής Ανδρών, μετά την μεταβολή της στάσης του κ. Σούστερ στην προφορική συμφωνία με την Ομοσπονδία.

Ο κ. Σούστερ κλήθηκε πριν από λίγη ώρα να υπογράψει προσύμφωνο υπό τους όρους που είχαν αποσαφηνιστεί λεπτομερώς και προκαθοριστεί πλήρως. Ωστόσο, με δική του πρωτοβουλία και χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση αξίωσε να τους διαφοροποιήσει.

Οι νέες απαιτήσεις που αιφνιδίως ήγειρε ο κ. Σούστερ δεν έγιναν δεκτές από την ΕΠΟ. Ο κ. Γκιρτζίκης εξουσιοδοτήθηκε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με υποψήφιους προπονητές της Εθνικής Ανδρών».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot