Μπράβο στο νεαρό Κώο Βένο Μαστόρο!

Σεπτέμβριος 26, 2015
jumbo-banner
Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο νεαρός Βένος Μαστόρος, ο οποίος πέτυχε 7 πόντους στη νίκη του Α.Σ.Ε. Δούκα στο κύπελλο Ελλάδας, στη Λευκάδα κόντρα στην τοπική Δόξα (70-74).
Ο νεαρός Κώος αθλητής πέτυχε 7 πόντους μ’ ένα τρίποντο και βοήθησε την ομάδα του να πάρει τη νίκη- πρόκριση σε μία δύσκολη έδρα. Ο Μαστόρος φέτος υπολογίζεται και μάλιστα πολύ για την ανδρική ομάδα του Α.Σ.Ε. Δούκα που θα παίξει στην Α2 Κατηγορία. Μάλιστα η διοίκηση του Ιπποκράτη Κω συγχαίρει το Βένο Μαστόρο, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του συλλόγου, για την παρουσία του στην ανδρική ομάδα, την ανοδική του πορεία, αποδεικνύοντας ότι με σκληρή δουλειά, μπορεί το κάθε παιδί να πετύχει τους στόχους του. Οι πόντοι του Δούκα στο παιχνίδι του κυπέλλου: Κουκάς 12(2), Καραμπατσος 4, Μιχάλογλου 21(2), Τζόρτζεβιτς 14, Μαστόρος 7(1), Σπυρόπουλος 2, Μιλεντίγιεβιτς 6 (1), Πέτρου, Καρράς 2, Χ. Κούτρας 6(2).

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot