Μπράβο ρε παιδιά...

Απρίλιος 23, 2016
jumbo-banner
Οι έφηβοι της Α.Ε. Δικαίου κέρδισαν με 89-75 τον Ερμή Σχηματαρίου και έκαναν ιδανικό ποδαρικό στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος!

Μπράβο, ρε παλικάρια… Οι έφηβοι της Α.Ε. Δικαίου κέρδισαν στο Μετς Α’ με 89-75 τον Ερμή Σχηματαρίου και έκαναν το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα που θα μπορούσαν να φανταστούν.

Η ομάδα του Δημήτρη Τζομάκα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, πετούσε «φλόγες» στην επίθεση και από την αρχή του αγώνα έδειξε ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου είχαν συνεχώς το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα κατάφεραν να πετύχουν 50 πόντους στο ημίχρονο και να προηγηθούν με +18 (32-50).

Οι Κώοι, παρά την προσπάθεια των πρωταθλητών της Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε., βρήκαν τις λύσεις στο β’ ημίχρονο και έχοντας μεγάλη ευστοχία μέσα κι έξω από τη ρακέτα, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος των εφήβων (γ’ όμιλος). Αύριο, η Α.Ε. Δικαίου θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο. Ερμούπολης, με μοναδικό στόχο να κάνει το 2 στα 2 και να παίξει την πρόκριση κόντρα στον Εργοτέλη, τη Μεγάλη Δευτέρα.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-19, 32-50(ημ.), 59-72, 75-89
Διαιτητές: Μαγκουνής- Χριστοδουλάκης

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot