"Μπαμ" με Χαρίση ο Ιπποκράτης

Σεπτέμβριος 09, 2015
jumbo-banner

Αυτό που φημολογούνταν εδώ και αρκετές ημέρες είναι πλέον γεγονός αφού ο Ιπποκράτης συμφώνησε με τον Κώστα Χαρίση για τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Γ' Εθνικη.

Ο Χαρίσης βρισκόταν σε συζητήσεις εδώ και καιρό με τους ανθρώπους της ομάδας ωστόσο σήμερα έδωσε τα χέρια και αναμένεται στην Κω για να συναντήσει τον συμπαίκτη του σε Άρη και Κολοσσό Αντώνη Ασημακόπουλο.

Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου έκαναν κίνηση και πάλι απ' το πρώτο ράφι αφού πρόκειται για έναν σέντερ με σπουδαία καριέρα στην Α1 ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν στον Άρη.

Ο 36άχρονος σέντερ αποφοίτησε από το USC και ξεκίνησε την επαγγελματική σταδιοδρομία του στον Παπάγου, ενώ εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα των Ολυμπιακού, Ηλυσιακού, Ολυμπιάδας Πατρών, ΑΕΚ και Κολοσσού Ρόδου και από το 2012 του Άρη. Έχει συμμετάσχει σε δύο All Star Game του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ τα πρώτα του βήματα στο άθλημα τα έκανε στην Α.Ε. Ψυχικού.a

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot