Με Τσεχία, Ισπανία και Βέλγιο η Ελλάδα στο miniEURO 2015

Ιούνιος 16, 2015
jumbo-banner

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε αρχικά στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας και μπορεί μόνο να χαμογελά για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, αφού είναι εφικτό το σενάριο να πετύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση

Η Τσεχία, η Ισπανία και το Βέλγιο θα τεθούν αντιμέτωπες με την ελληνική ομάδα στην γιορτή του Ευρωπαϊκού minifootball, το οποίο θα φιλοξενήσει φέτος η Κροατία. Η κλήρωση θεωρείται καλή για τη Γαλανόλευκη αφού, με εξαίρεση την ισχυρότατη) Τσεχία, που είναι 2η στην Πανευρωπαϊκή κατάταξη, οι άλλες δύο ομάδες είναι στα μέτρα των Ελλήνων διεθνών.

Το miniEURO θα διεξαχθεί στην πόλη Βρσαρ, στην περιοχή 'Ιστρια της Κροατίας, στον κόρφο της Αδριατικής από τις 21 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Για πρώτη φορά, στην κλήρωση μπήκαν 32 ομάδες, αφού η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία καλωσόρισε ως νέα της μέλη το Λουξεμβούργο, την Σερβία, την Ουγγαρία, την Πορτογαλία, την Γαλλία, την Βοσνία και Ερζεγοβίνη και το Βέλγιο.

Η Ελλάδα τοποθετήθηκε αρχικά στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας, μαζί με την Βουλγαρία, το Καζακστάν, την Αγγλία, την Σλοβενία, την Τουρκία, την Πολωνία και το Ισραήλ και μπορεί μόνο να χαμογελά για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, αφού είναι εφικτό το σενάριο να πετύχει την πρόκριση στην επόμενη φάση και να κυνηγήσει με αξιώσεις τη διάκριση στον σπουδαίο αυτό θεσμό.

Στην διάρκεια της κλήρωσης που διεξήχθη στην διοργανώτρια πόλη, o CEO της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Minifootball και επικεφαλής της Ελληνικής αποστολής, Θάνος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο των προετοιμασιών εκ μέρους των Κροατών και πρόσθεσε ότι το Βρσαρ θα διαφημίσει ακόμα περισσότερο τα κάλλη του τόπου του, αλλά και το πνεύμα του miniEURO. Όσο για τους αντιπάλους της Ελληνικής ομάδας και τόνισε ότι ο στόχος είναι οι παίκτες με τη γαλανόλευκη στο στήθος να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα στον σπουδαίο αυτό θεσμό.

Τον παλμό από τους αγώνες θα μεταφέρουν τα κανάλια Novasports που έχουν τα δικαιώματα της διοργάνωσης από το 2013. Στην πόλη θα χτιστεί μάλιστα και ένα νέο γήπεδο δίπλα ακριβώς στη θάλασσα, ειδικό για την φιλοξενία των αγώνων.

Το TOTAL της ΦΑΓΕ είναι για πρώτη φορά φέτος παρόν στην Ελληνική Ομάδα την εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό. Επίσης, η OB (Orphee Beinoglou) είναι χορηγός της Ελληνικής Ομάδας από το 2013.

Αναλυτικά τα γκρουπ που προέκυψαν από την κλήρωση:

1o γκρουπ
Κροατία
Ισραήλ
Λιθουανία
Λουξεμβούργο

2ο γκρουπ
Ρουμανία
Βουλγαρία
Σκωτία
Σερβία

3ο γκρουπ
Σλοβακία
Αγγλία
Λευκορωσία
Πορτογαλία

4ο γκρουπ
Μολδαβία
Σλοβενία
Ιταλία
Ουγγαρία

5ο γκρουπ
Τσεχία
ΕΛΛΑΔΑ
Ισπανία
Βέλγιο


6ο γκρουπ
Γερμανία
Καζακστάν
Ουαλία
Βοσνία & Ερζεγοβίνη


7ο γκρουπ
Μαυροβούνιο
Πολωνία
Κύπρος
Γαλλία

8ο γκρουπ
Ρωσία
Τουρκία
Αυστρία
Ιρλανδία

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot