Με το «αριστερό» η πρεμιέρα

Οκτώβριος 08, 2014
jumbo-banner
Κόντρα στον νταμπλούχο Ελλάδας ο Ιπποκράτης Kos Hotel δεν έδειξε σε κανένα σχεδόν σημείο του παιχνιδιού ότι μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το ματς και ηττήθηκε με κάτω τα χέρια με 55-80.
 
Εξαιρετικές για το Ελληνικό η Εβίνα Σταμάτη που πέτυχε 17 πόντους αλλά και η Τζόνσον που πέτυχε 15 και έδειχνε ότι έκανε κουμάντο κάτω απ' την ρακέτα σε άμυνα και επίθεση. Παρόλο το ακατάλληλο της ώρας και της ημέρας αρκετός κόσμος έδωσε το παρών στο Κλειστό γυμναστήριο Κω για την πρεμιέρα της ομάδας του νησιού μας και στο τέλος μάλιστα παρά την ήττα χειροκρότησε θερμά.
 
Πέρα απ' την αρχή του παιχνιδιού και ένα δίλεπτο στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου ο Ιπποκράτης Kos Hotel ήταν νωθρός και χωρίς καθαρό μυαλό σε άμυνα και επίθεση με το Ελληνικό όχι μόνο να ανεβάζει συνεχώς την διαφορά αλλά και να πιέζει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου δυσκολεύοντας αρκετά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.
 
Με την Τζόνσον να ξεκινάει δυναμικά και να ανοίγει την διαφορά του σκορ και την Σταμάτη να πυροβολεί από παντού ο Ιπποκράτης έδειχνε να μην βρίσκει λύσεις αμυντικά ενώ και στο επιθετικό κομμάτι δυσκολευόταν αρκετά αφού το Ελληνικό φαινόταν άριστα διαβασμένο περιορίζοντας τα ατού ατού Μιχάλη Καπλανίδη.
 
Απ' τα μισά του τρίτου δεκαλέπτου το ματς ουσιαστικά είχε τελειώσει αφού το Ελληνικό διατηρούσε μια διαφορά 25 πόντων και το μόνο που είχε να κάνει ήταν να το διαχειριστεί σωστά μέχρι το τέλος , πράγμα που έπραξε με ευκολία αφού οι γηπεδούχες έδειχναν να μην μπορούν.
 
Καλή εμφάνιση απ' την Χελιώτη που ουσιαστικά διασώθηκε σε μια κακή ημέρα ενώ η Τάλια Κάλντγουελ έδειξε ότι θέλει χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του τεχνικού τιμ και της ομάδας γενικότερα.
 
Τα δεκάλεπτα ήταν: 10-23, 28-40(ημ.), 41-66, 55-80
Διαιτητές: Παπαθανασίου- Διμπινούδης
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Kos Hotel (Καπλανίδης): Χελιώτη 13, Πατμίου 3, Γούναρη 2, Κεχαγιά 10(1), Σβύνου 4, Δρεττάκη 1, Γιαννακοπούλου 2, Κουφογιάννη 8, Κάλντγουελ 12, Σαράγια.
 
ΕΛΛΗΝΙΚΟ (Καπογιάννη): Σταμάτη 17(3), Καλογήρου 2, Κοσμά 8, Μπαλτά 6(1), Νικολαΐδου 1, Χαλιβέρα 14(1), Τζόνσον 15, Μπόνη 5(1), Φουράκη Σ. 3, Παπαμιχαήλ 9.
 
"Ευχαριστώ" σε κόσμο και σχολεία
Τα κορίτσια του Ιπποκράτης Kos Hotel ευχαριστούν θερμά τα παιδιά απ' το 2ο Λύκειο Κω, απ' το 1ο γυμνάσιο Κω και απ' το ειδικό σχολείο που έδωσαν το παρών στο ματς της πρεμιέρας. Ευχαριστούν επίσης θερμά όλο τον κόσμο που ενίσχυσε την προσπάθεια της ομάδας με την παρουσία του και το ζεστό του χειροκρότημα.
 
φωτο απο vimatisko.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot