Με σκορ 3-3 έληξε το παιχνίδι Ηρακλής - ΠΑΟΚ

Οκτώβριος 19, 2015
jumbo-banner

Ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε δύο φορές το εις βάρος του σκορ απέναντι στον Ηρακλή.

Προηγήθηκε 3-2, έχασε πέναλτι στο 90΄ και τελικά η ισοφάριση ήρθε στις καθυστερήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο επιθετικά αλλά ήταν ο Ηρακλής που προηγήθηκε, όταν στο 14ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ οι αμυντικοί του «Δικέφαλου» έχασαν την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Τζαβέλλας «έχασε» με τη σειρά του τον Μακρή κι εκείνος με μια απλή προβολή από τα δύο μέτρα έκανε το 1-0.

Στη συνέχεια ο αγώνας κύλησε με δυνατές μονομαχίες αλλά χωρίς φάσεις ως το 35ο λεπτό, οπότε ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ισοφάριση: ο Μακ πέρασε ωραία στον Λέοβατς, εκείνος σέντραρε από αριστερά στην «καρδιά» της άμυνας του Ηρακλή και ο επερχόμενος Πέλκας έγραψε το 1-1 με καρφωτή κεφαλιά από θέση σέντερ φορ, σημειώνοντας το πρώτο γκολ της καριέρας του στη Σούπερ Λίγκα.

Τρία λεπτά αργότερα ο νεαρός διεθνής σούταρε δυνατά από μακριά, ο Περνίς απέκρουσε και στην επαναφορά της μπάλας ο Μακ σούταρε άστοχα. Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε με άλλο ένα γκολ, πάλι για τον Ηρακλή, το οποίο σημείωσε ο Βέλλιος στο 43΄, όταν από λάθος γύρισμα του Σάμπο στονΡικάρντο Κόστα πέρασε τον Πορτογάλο στόπερ και πλάσαρε τον Όλσεν.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με δύο πολύ αξιόλογα σουτ που έφυγαν ελάχιστα άουτ, αρχικά του Κυριακίδη στο 48΄ που έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του ΠΑΟΚ, ύστερα από κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ και στο επόμενο λεπτό του Τζιόλη.

Τελικά η επιμονή του ΠΑΟΚ ανταμείφθηκε στο 65΄, όταν σε σουτ του Αθανασιάδη μέσα από την περιοχή η μπάλα κόντραρε, ο Μπερμπάτοφ «μυρίστηκε» τη φάση και με προβολή πρόλαβε τους αμυντικούς και τον Περνίς κάνοντας το 2-2, για να φτάσει ο «Δικέφαλος» στην πλήρη ανατροπή στο 77΄, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Τζαβέλλα έξω από την περιοχή.

Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να "κλειδώσει" τη νίκη στο 90΄, όταν ο Μπαρτολίνι, ο οποίος είχε υποπέσει και στο φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Τζαβέλλα, έκανε πέναλτι ανατρέποντας τον Κάτσε. Ο Μπερμπάτοφ όμως το εκτέλεσε σχεδόν υπεροπτικά και ο Περνίς απέκρουσε, για να εξιλεωθεί ο Μπαρτολίνι στις καθυστερήσεις ισοφαρίζοντας από κοντά, σε "γκέλα" του Τζαβέλλα.

Πηγή naftemporiki.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot