Με ηλεκτρονικό εισιτήριο θα μπαίνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα

Νοέμβριος 23, 2014
jumbo-banner

«Ο Γιάννης πήρε το όπλο του» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τα μελλούμενα στον ελληνικό αθλητισμό, εν γένει, με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, ο οποίος έχει σχεδόν έτοιμο το νέο αθλητικό νόμο, τον οποίο θα δώσει σε δημόσια διαβούλευση.

Πληροφορίες θέλουν τον υφυπουργό να αλλάζει πολλά πράγματα, με στόχο να εκσυγχρονίσει τον ισχύοντα και να ανατρέψει καταστάσεις προς όφελος του αθλητισμού, επανακαθορίζοντας τους ρόλους όλων όσοι συμμετέχουν σε οποιαδήποτε έκφανση και από οποιαδήποτε θέση.

Στο επίκεντρο θα βρεθεί και το ποδόσφαιρο, που πατάει-καλύπτεται από το αυτοδιοίκητο.

Οι πληροφορίες θέλουν το επιτελείο του υφυπουργού να έχει αγγίξει και τη διαιτησία και ειδικότερα τον τρόπο ορισμού των διαιτητών, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες. «Πρέπει επιτέλους να δούμε και να ξεκαθαρίσουμε έως που είναι τα όρια αυτού του αυτοδιοίκητου» ακούστηκε να λέει σε ανύποπτο χρόνο ο Γιάννης Ανδριανός.

Θα καθιερωθεί το ηλεκτρονικό εισιτήριο με αναγραφή του ΑΜΚΑ ή ακόμη και του αριθμού διαβατηρίου για τους ξένους υπηκόους.

Θα μπει σε νέα βάση η δομή των οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων, με αυστηρότερες προϋποθέσεις για την αναγνώρισή τους.

Όσο αφορά στις Ομοσπονδίες γενικότερα, το νομοσχέδιο θα ορίζει ότι ο πρόεδρος θα μπορεί να κάνει έως και δύο θητείες μόνο.

Στόχος είναι να απαλειφθούν φαινόμενα προέδρων που βρίσκονται επικεφαλής για δεκαετίες, με όσα προβλήματα αυτή η κατάσταση συνεπάγεται.

Επίσης, ο υφυπουργός έχει ενημερώσει τις οικονομικές υπηρεσίες και το ΣΔΟΕ, για να προχωρήσουν σε ελέγχους των ομοσπονδιών και των μελών τους.

www.newmoney.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot