ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ: Τεράστια νίκη κόντρα στη Λευκάδα

Ιανουάριος 31, 2016
jumbo-banner
Ηρωίδες οι αθλήτριες του Ιπποκράτη Κω κέρδισαν στη Λευκάδα τη Νίκη με 62-60! Έδωσαν και τη ψυχή τους οι αθλήτριες του Γιάννη Παπούλη, που αρνούνται να παραδοθούν!
Δείχνοντας ότι έχουν το «μέταλλο» και την νοοτροπία ομάδας Α1 ο Ιπποκράτης Kos Hotel άφησε πίσω του το στραβό αποτέλεσμα με την Τερψιθέα έκλεισε τα αυτιά του σε ότι περίεργο έγινε αυτήν την αγωνιστική και κατάφερε να περάσει από μια πολύ δύσκολη έδρα..,διατηρώντας τις όποιες ελπίδες έχουν για παραμονή στην Α1 Κατηγορία.

Αυτή η ομάδα έχει ψυχή και δεν παρατάει τα όπλα… Μπορεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, μπορεί να πήγε στη Λευκάδα με οκτώ αθλήτριες, μπορεί να βρήκε τα χρήματα για το ταξίδι την τελευταία στιγμή και μπορεί να πηγαίνει κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, αλλά αρνείται να παραδοθεί. 

Οι αθλήτριες του Γιάννη Παπούλη πείσμωσαν από τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών και αποδείχθηκαν πολύ σκληρά για να πεθάνουν. Αυτό που κάνει φέτος ο Ιπποκράτης είναι πέρα από κάθε λογική… Με μικρό ρόστερ, χωρίς πολλές έμπειρες αθλήτριες, με όλους να τον θεωρούν υποβιβασμένο παλεύει για να σώσει ότι μπορεί. Και πραγματικά έτσι όπως εξελίσσεται η κατάσταση δεν έχει σημασία αν θα σωθεί ή όχι. Σημασία έχει ότι ΠΑΛΕΥΕΙ και αρνείται να παραδοθεί άνευ όρων. Και θα συνεχίσει να παλεύει, κάνοντας δύσκολη τη ζωή τόσο της Τερψιθέας Γλυφάδας (κάνει πορεία πρωταθλητισμού στο β’ γύρο…) όσο και του Κρόνου.

Οι ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΙ του Γιάννη Παπούλη «άλωσαν» τη Λευκάδα, εκεί που κανείς δεν το περίμενε…

Επαναλαμβάνουμε! Μέσα στην εβδομάδα ήταν αμφίβολο αν θα βρεθούν τα χρήματα για να ταξιδέψει η ομάδα, η οποία πήγε με οκτώ αθλήτριες και κατάφερε να φύγει νικήτρια.

ΜΠΡΑΒΟ, χίλια ΜΠΡΑΒΟ… Και αλήθεια σας το λέμε, δεν μας νοιάζει αν θα καταφέρει να σωθεί στο τέλος ο Ιπποκράτης. Οι Κώες είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ για να πεθάνουν και αν πραγματικά το καλοκαίρι η διοίκηση φρόντιζε για να αποκτηθεί έστω μια έμπειρη Ελληνίδα αθλήτρια που να κάνει τη διαφορά, τώρα θα μιλούσαμε για άλλα αποτελέσματα και μία άλλη πορεία.

Το α’ δεκάλεπτο ήταν απόλυτα ισορροπημένο σήμερα στη Λευκάδα, με τη Νίκη μα προηγείται με 4-2 (3’) και το δεκάλεπτο να λήγει με 13-14. Στη συνέχεια, ο Ιπποκράτης επέβαλε το ρυθμό του μέχρι το 16’ όταν και προηγήθηκε με 19-28, με τις γηπεδούχες όμως να κάνουν σερί 13-3 και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με την ελάχιστη διαφορά (32-31). Στην «επανάληψη», ο Ιπποκράτης ήταν παθιασμένος (34-37 στο 24’ και 36-42 στο 27’), έχοντας σταθερά το προβάδισμα.

Μάλιστα στο 33’, η ομάδα του Γιάννη Παπούλη ξέφυγε με +8 (42-50 στο 33’) και κράτησε γερά παρά την προσπάθεια της Νίκης να γυρίσει το παιχνίδι (49-53 στο 36’ και 58-59 στο 39’).

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΥΧΙΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ… Ο Ιπποκράτης αρνείται να «ΠΕΘΑΝΕΙ» κι αυτό πρέπει να κάνει υπερήφανους όσους ασχολούνται με την ομάδα. Επαναλαμβάνουμε δεν έχει σημασία ποιο θα είναι το ταμείο στο τέλος…

Τα δεκάλεπτα ήταν: 13-14, 32-31(ημ.), 42-45, 60-62

Διαιτητές: Μπούσιας- Σοφιανόπουλος

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot