Ισοπαλία - πρόκριση στους «8» για την Εθνική νέων ανδρών του πόλο

Σεπτέμβριος 08, 2015
jumbo-banner

Στο Παγκόσμιο του Καζακστάν

Ισόπαλη 7-7 με την Ολλανδία αναδείχθηκε η Εθνική πόλο των νέων ανδρών, στο τελευταίο παιχνίδι της για την Α' φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, που διεξάγεται στο Αλμάτι του Καζακστάν. Με το αποτέλεσμα αυτό η ελληνική ομάδα κατέλαβε τη δεύτερη θέση του Β' ομίλου, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από τους «οράνιε» με τους οποίους ισοβάθμισε, και την Τετάρτη στις 12:40 θα αντιμετωπίσει το Ιράν ή το Μεξικό, στον χιαστί αγώνα για πρόκριση στα προημιτελικά.

Εφόσον περάσει στην οκτάδα (που είναι το λογικό), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα βρει την Πέμπτη στο δρόμο του την πολύ ισχυρή Κροατία.

Σε ό,τι αφορά το σημερινό ματς, η εθνική έκανε πολλά και επιπόλαια λάθη στην επίθεση, τα οποία δεν της επέτρεψαν να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου προηγήθηκε 7-5 περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου, αλλά έκτοτε δεν ξανασκόραρε και οι Ολλανδοί ισοφάρισαν 7-7, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος.

Η ελληνική άμυνα -σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα ματς- ήταν τελικά αυτή που κράτησε την ισοπαλία και άνοιξε στην εθνική το δρόμο για την οκτάδα, αφού ο αυριανός αντίπαλος (θα γίνει γνωστός το μεσημέρι) είναι σαφώς υποδεέστερος.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 3-2, 0-1.

Τα γκολ της εθνικής πέτυχαν οι Καλογεράκος 3, Κοπελιάδης 2, Νικολαϊδης, Καπετανάκης.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot