Ιπποκράτης: "Δεν τυγχάνουν της αποδοχής μας όσα ακούστηκαν στο Δημοτικό συμβούλιο"

Απρίλιος 03, 2015
jumbo-banner

Επιστολή με την οποία αναφέρει ότι όσα ακούστηκαν χτες στο δημοτικό συμβούλιο δεν τυγχάνουν της της αποδοχής του συλλόγου απέστειλε το Δ.Σ του συλλόγου (ζήτησε οικονομική βοήθεια το γυναικείο τμήμα μετά από υπογραφές που συγκέντρωσαν πολίτες).

Αναλυτικά:

Κύριε Πρόεδρε

Στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου, για το θέμα 7 υπήρχε πρόταση πολιτών για οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μας, και συγκεκριμένα μόνο για το γυναίκειο τμήμα.

Ουδέποτε είδαμε την συγκεκριμένη αίτηση και ουδέποτε όπως είναι φυσικό εγκρίναμε με οποιονδήποτε τρόπο αυτή την αίτηση και το περιεχόμενο της.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα και τώρα ποιοι το υπέγραψαν και ποιος το κατέθεσε.

Με έκπληξη ωστόσο ακούσαμε κατά την διάρκεια της συζήτησης στο δημοτικό συμβούλιο την κ. Δρεττακη να δηλώνει ότι εκπροσωπεί τον σύλλογο μας και έχει εξουσιοδότηση από το δ.σ. του σύλλογο για αυτό. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει κατηγορηματικά.

Σε συνάντηση με τον κ. Δήμαρχο προ 2 περίπου εβδομάδων, η διοίκηση του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ έθεσε το θέμα έκτακτης οικονομικής στήριξης από τον δήμο μας. Ο κ. Δήμαρχος μας κατέστησε σαφές το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ως προς την δύσκολη οικονομική περίοδο αλλά και το πλαίσιο χρηματοδότησης το οποίο δυσκολεύει πάρα πολύ τέτοιες ενέργειες.

Ως εκ τούτου θα ήταν ανήθικο από την πλευρά μας να φέρουμε θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για το οποίο ήδη είχαμε συζητήσει με τον κ. Δήμαρχο. Και δεν το κάναμε.

Όσα λοιπόν ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο , υποτίθεται εκ μέρους του Δ.Σ. του ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ δεν τυγχάνουν της αποδοχής μας και δεν έχουν καμιά νομιμοποίηση από τον σύλλογο μας.

Όσο για ανακρίβειες σχετικά με καθαρά εσωτερικά θέματα του συλλόγου μας, όπως χρέη και σχέσεις μεταξύ των μελών της διοίκησης σας ενημερώνουμε και εσάς και τους συμπολίτες μας ότι τα χρέη δεν είναι αυτά που ακούστηκαν αλλά και οι σχέσεις μεταξύ μας είναι από άριστες έως αδελφικές.

Άλλωστε το αγαθό που προσφέρει ο σύλλογος μας δεν είναι μόνο αθλητικό αλλά και κοινωνικό, και επειδή ζούμε μέσα σε αυτή την μικρή κοινωνία όλοι ξέρουν το ποιοι, το πώς και το γιατί άλλοι υπηρετούν και άλλοι ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Ελπίζουμε στην συνέχιση της πολύ καλής συνεργασίας μας με τον δήμο μας , όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλη την διάρκεια της ιστορίας του συλλόγου μας.

Ευχαριστούμε πολύ

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΑΡΤΟΦΥΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot