Η «μητέρα» των μαχών

Νοέμβριος 21, 2015
jumbo-banner

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού διεξάγεται σήμερα στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης». 

Οι δύο ομάδες κοντράρονται για την 11η αγωνιστικήτης Σούπερ λιγκ με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος στη βαθμολογία έχοντας μέχρι τώρα το απόλυτο σε συγκομιδή πόντων (30) και τον Παναθηναϊκό να ακολουθεί δεύτερος με 22 βαθμούς.Με το νέο προπονητή στον πάγκο οι «πράσινοι» του Στραματσόνι θέλουν μπροστά στο κοινό τους να κερδίσουν τον αιώνιο αντίπαλο και να «ψαλιδίσουν» την μεταξύ τους βαθμολογική διαφορά. 
Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι», για τους οποίους η σεζόν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος επιθυμούν να κάνουν ένα ακόμη βήμα και αν μη τι άλλο να συνεχίσουν το φετινό τους αήττητο. Τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και η Λεωφόρος αναμένεται να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές. 
Η αποστολή του ΠΑΟ: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Σάντσεθ, Ζέκα, Λαγός, Αμπέντ, Νίνης, Εσιέν, Λουντ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Μπεργκ.Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αυλωνίτης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας.
Προϊστορία: 20-27-20, με 16-24-16 στο πρωτάθλημα. Το μήνα Νοέμβριο οι «πράσινοι» μετρούν ρεκόρ 4-2-3 όταν υποδέχονται τον αιώνιο αντίπαλο τους.
enikos.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot