Εύκολα στον τελικό ο Ιπποκράτης

Απρίλιος 25, 2015
jumbo-banner

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του ανδρικού πρωταθλήματος πήρε ο Ιπποκράτης που επικράτησε σχετικά εύκολα με 87-66 στον ημιτελικό του Διαγόρα και περιμένει τον αντίπαλο του για να διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή αύριο στις 19:30.

Απ’ την αρχή του παιχνιδιού οι αθλητές του Μάκη Κανενόπουλου μπήκαν δυνατά στο ματς, έδειξαν ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και κατάφεραν να ξεφύγουν στο δεκάλεπτο με 25-13 ενώ στο ημίχρονο το σκορ ήταν 46-22.

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα το Νώντα Γκοράτσα, το νεαρό Χρήστου (θετικός ήταν και ο Μόσχος) και τους Τσότσο και Ασημακόπουλο να κάνουν κουμάντο κάτω απ’ την ρακέτα ο Ιπποκράτης και να περιορίζουν τα ατού του Διαγόρα που σκόραρε δύσκολα κατάφεραν να ανοίξουν και άλλο την διαφορά (70-43) στο τρίτο δεκάλεπτο.

Κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος αφού ο κ. Κανενόπουλος προτίμησε να χρησιμοποιήσει και τους υπόλοιπους αθλητές  και να ξεκουράσει τους βασικούς τους εν όψει του αυριανού τελικού με το ματς να λήγει τελικά με 87-66.

Διαιτητές: Αρνάς – Νικηφορίδης

Δεκάλεπτα: 25-13, 46-22, 70-43, 87-66 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot