Ευχαριστήριο για το ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΦΙΛΙΑΣ ΝΤΑΤΣΑ 2014

Σεπτέμβριος 28, 2014
jumbo-banner

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Α.Ε. ΔΙΚΑΙΟΥ Κω με την παρούσα επιστολή θα ήθελε να ευχαριστήσει τους διοργανωτές και προσωπικά τον Δήμαρχο της Datca κύριο Şener Tokcan, για την φιλοξενία, για τις μετακινήσεις της ομάδας μας και την άψογη διοργάνωση του τουρνουά καλαθοσφαίρισης «Τουρνουά Μπάσκετ Κορασίδων Αιγαίου για την Φιλία – Ντάτσα 2014 / EGE DOSTLUK TURNUVASI-DATÇA 2014» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Επίσης, ευχαριστούμε τις υπόλοιπες ομάδες και τους προπονητές τους για το αθλητικό πνεύμα, το φίλαθλο κοινό της πόλης Datca για το χειροκρότημά τους και τα τοπικά ΜΜΕ για την δημοσιογραφική κάλυψη των αγώνων.

Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κυρία Μπεϊτζέ Σελλαβτζή (συνεργάτη του Γ.Χατζηκαλημέρη στον Γ.Α.Σ. Ιάλυσος), που βοήθησε πολύ στην προετοιμασία του ταξιδιού μας και έκανε τα πάντα για την άνετη και ευχάριστη διαμονή της ομάδας μας, στην όμορφη πόλη της Datca.

Τέτοιου είδους διοργανώσεις εκτός από την ανάπτυξη του μπάσκετ, φέρνουν κοντά τους λαούς μας, μιας και τα παιδιά μας δημιούργησαν νέους φίλους.

Επιφυλασσόμαστε για την ανταπόδοση της φιλοξενίας!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Ο Γραμματέας

Αντωνόπουλος Ιωάννης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot