Ευρωπαϊκοί αγώνες Μπακού 2015: Στο βάθρο τα κορίτσια του πόλο

Ιούνιος 21, 2015
jumbo-banner

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική πόλο γυναικών, επικρατώντας στο μικρό τελικό της Ιταλίας με 8-7, για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μπακού.

Το τρίτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής και δεύτερο χάλκινο στη διοργάνωση

Μέρα επιτυχιών η σημερινή για τα ελληνικά χρώματα στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού. Μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους ήρθε η σειρά της γυναικείας ομάδας πόλο για να ανέβει στο βάθρο.

Οι Ελληνίδες “γοργόνες” επικράτησαν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης της Ιταλίας με 8-7 και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Ουσιαστικά η μεγάλη νίκη για την Ελλάδα “κλείδωσε” λίγο πριν το φινάλε της 3ης περιόδου όταν η διαφορά έφτασε στα 4 γκολ (4-8), ενώ οι παίκτριες του Στέφανου Λέανδρου άντεξαν στην τελική.. επίθεση των Ιταλίδων.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-4, 1-3, 2-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΙΤΑΛΙΑ (Π.Ζίζα): Μπαντσέλι, Κοκιέρε 5, Πρέστα, Ριτσιόλι, Σιμονέτι, Μίλο, Πικότσι, Ντε Ματζίστρις, Φορέστα 1, Εσπόζιτο, Αλταμούρα 1, Κουατρίνι, Σκιλάσι.

ΕΛΛΑΔΑ (Σ.Λέανδρος): Σταματοπούλου, Πρωτοπαπά 3, Δουρέκα, Ελευθεριάδου 2, Ελληνιάδη, Λούδη, Καλογεράκου, Πλευρίτου 2, Λογοθέτη, Πάτρα 2, Μαυρωτά, Σαφέτη, Σωτηρέλη.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot