Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ανθή!

Μάιος 22, 2015
jumbo-banner
Η Ανθή Χατζηγιακουμή ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Florida Gulf State, επέστρεψε στην Κω και αναζητά τον πρώτο μπασκετικό της σταθμό μετά τις σπουδές της στην Αμερική

Αν μη τι άλλο το μεγαλύτερο ταλέντο που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το δωδεκανησιακό μπάσκετ στα κορίτσια είναι η Ανθή Χατζηγιακουμή. Η νεαρή αθλήτρια που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Α.Ε. Δικαίου, κατάφερε στα 18 της χρόνια να πάρει υποτροφία στο αμερικανικό Κολλέγιο Florida Gulf State. Φορώντας τη φανέλα όλων των μικρών εθνικών ομάδων ξεχώρισε γρήγορα και έτσι δεν έλειψε το κάλεσμα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Έτσι πριν από τέσσερα χρόνια η γεννηθείσα το 1993 αθλήτρια άφησε πίσω της την οικογένεια και τους φίλους της και πήγε να ζήσει εκεί το αμερικανικό όνειρο. 
Τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα πριν από λίγες μέρες η Ανθή Χατζηγιακουμή ολοκλήρωσε τις σπουδές της, κέρδισε δεκάδες εμπειρίες και επέστρεψε στην Ελλάδα πιο έμπειρη, πιο ώριμη  και φυσικά με μεγαλύτερες μπασκετικές παραστάσεις. Η 22χρονη πλέον αθλήτρια άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Κολλέγιο της και εδώ και λίγες μέρες ξεκουράζεται πλέον στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κω.

Η Ανθή Χατζηγιακουμή θα μείνει το καλοκαίρι δίπλα στους δικούς της, θα θυμηθεί τα παλιά και παράλληλα θα κάνει προπονήσεις στο νησί του Ιπποκράτη για να παραμείνει σε καλή κατάσταση. Πλέον, η Χατζηγιακουμή καλείται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα της καριέρας της που ουσιαστικά ξεκινάει τώρα μετά την παρουσία της στο Κολλέγιο. Η ίδια θα περιμένει τις προτάσεις τόσο από τις ελληνικές ομάδες όσο και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Ευρώπη, στην οποία δεν θα έλεγε όχι. Η ταλαντούχα αθλήτρια πλέον είναι αποφασισμένη να παίξει σπουδαίο μπάσκετ, να πάρει μία καλή μεταγραφή και να αποδείξει την αξία της εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Το μέλλον χαμογελάει στην Ανθούλα, η οποία προς το παρόν γεμίζει τις μπαταρίες της στο Πυλί και σκέφτεται τις επόμενες κινήσεις της.

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot