Εξαιρετικός Ιπποκράτης, «λύγισε» στο τέλος

Νοέμβριος 30, 2014
jumbo-banner

Ο Ιπποκράτης Kos Hotel παρόλο που ταξίδεψε μισός στην Θεσσαλονίκη (χωρίς Κασάπογλου και Κεχαγιά) πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ και λύγισε κυριολεκτικά στο τέλος αφού με το σκορ στο 59-57

η κορυφαία του ματς Κάλντγουελ πήρε την επιθετική προσπάθεια, αφού πρώτα μάζεψε το ριμπάουντ με την Χελιώτη να αστοχεί επίτηδες στην δεύτερη βολή, αστόχησε, στην συνέχεια προσπάθησε με νέο σουτ να φέρει το ματς στα ίσια αλλά η μπάλα κυριολεκτικά μπήκε και βγήκε με τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει μια αγχωτική νίκη. Πολύ καλό παιχνίδι απ’ όλες τις αθλήτριες του Μιχάλη Καπλανίδη που με τέτοιες εμφανίσεις μπορούν να καταφέρουν πολλά στον δεύτερο γύρο.

Εικόνα
Ο Ιπποκράτης ξεκίνησε πολύ καλά στο πρώτο δεκάλεπτο με τις Κάλντγουελ και Χελιώτη να αναλαμβάνουν το σκοράρισμα, ωστόσο οι γηπεδούχες είχαν τις απαντήσεις με τις Τελίδου και Ράτζα και κατάφεραν το 5-10 του 5ου λεπτού να το κάνουν 21-19 στο φινάλε της πρώτης περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το τεχνικό τιμ αποφάσισε να περάσει τη μπάλα αρκετές φορές προς την Κάλντγουελ αφού η Αμερικανίδα βρισκόταν σε καλή μέρα και έτσι η ομάδα του νησιού μας παρόλο που ο ΠΑΟΚ φαινόταν να έχει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα, έμενε κοντά στο σκορ με το ημίχρονο να λήγει με 34-31 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Με την Γούναρη να σκοράρει δύο φορές έξω απ’τα 6.75, την Κάλντγουελ να κάνει πάρτυ κάτω απ’ την ρακέτα και τις υπόλοιπες να παίζουν εξαιρετική άμυνα ο ΠΑΟΚ δε μπορούσε να ξεφύγει στο σκορ και ένιωθε συνεχώς την καυτή ανάσα του Ιπποκράτη που στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν πίσω στο σκορ με 46-43.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το τέταρτο δεκάλεπτο. Γούναρη, Χελιώτη και Κάλντγουελ σκόραραν για τον Ιπποκράτη με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει λύσεις απ’ την Μπροκ και το ματς να οδηγείται σε δραματικό φινάλε αφού οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στο σκοράρισμα. Στην τελευταία επίθεση του αγώνα η Κάλντγουελ μάζεψε το επιθετικό ριμπάουντ μετά την χαμένη βολή της Χελιώτη αλλά προσπάθησε να οδηγήσει το ματς στην παράταση αλλά και τα δύο σουτ που πραγματοποίησε ήταν άστοχα με το παιχνίδι να λήγει με 59-57 υπέρ του ΠΑΟΚ.

Τα δεκάλεπτα: 21-19, 34-41 (ημιχρ.), 46-43, 59-57

Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ.- Ξέρας
Π.Α.Ο.Κ. (Μασλαρινός): Κυρατζή, Τελίδου 15(2), Καλομιτσίνη, Σπανίδου 11(1), Καλαμπάκου 2, Νάστου 3(1), Ράτζα 7(1), Τσελεμπή, Μπροκ 21.
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΚΩ (Καπλανίδης): Χελιώτη 12, Κάλντγουελ 26, Πατμίου 1, Γούναρη 12(2), Σβύνου, Σαράγια, Δρεττάκη, Γιαννακοπούλου 2, Κουφογιάνη 4.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot