Εκτός πλέι οφ και Ευρώπης ο ΠΑΣ Γιάννενα!

Απρίλιος 29, 2015
jumbo-banner

Εκτός Ευρώπης, ανεξαρτήτου θέσης που θα καταλάβουν, θα μείνει για μία ακόμη χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννενα, καθώς δεν πήρε αδειοδότηση ούτε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, στην οποία είχε προσφύγει.

Έτσι, οι Γιαννιώτες, εκτός του ότι δε θα μπορούν να παίξουν στα πλέι οφ και να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα έχουν περιορισμό και στις μεταγραφές.

Στην έφεση δε δικαιώθηκε ούτε ο Πανθρακικός, κι έτσι αυτές οι δύο ομάδες μαζί με τον Πανιώνιο, θα είναι αυτές που θα έχουν περιορισμό στο χτίσιμο της ομάδας τους τη νέα σεζόν.

Αντιθέτως, χαμόγελα έφερε η απόφαση για Λεβαδειακό, Πλατανιά και Βέροια, που δικαιώθηκαν και πήραν κανονικά αδειοδότηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης (Ε.Ε.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση εξέτασε τις εφέσεις των ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο., ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ και ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, κατά των αποφάσεων του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Έκανε δεκτές τις εφέσεις και χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ, ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ Α.Ο. και ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ.

Δεν έκανε δεκτές τις εφέσεις και δεν χορήγησε την άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις περιόδου 2015-2016 στις ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 και ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ».

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot