Εθνική Ελλάδας: Με τον Πέλκα του ΠΑΟΚ κόντρα σε Ουγγαρία-Β. Ιρλανδία

Οκτώβριος 03, 2015
jumbo-banner
Γνωστοί έγιναν οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Κώστας Τσάνας για τα παιχνίδια με Ουγγαρία και Β. Ιρλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016. 

Νέο πρόσωπο ο Πέλκας στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο οποίος άφησε εκτός τον Φετφατζίδη και τον Νίνη. 

Οι διεθνείς που κλήθηκαν από τον κ. Τσάνα είναι οι εξής: 

Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Μάρκος Βελλίδης, Λουκάς Βύντρα, Βασίλης Τοροσίδης, Στέλιος Κίτσιου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Χοσέ Χολέμπας, Κώστας Σταφυλλίδης, Αλέξανδρος Τζιόλης, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Δημήτρης Πέλκας, Παναγιώτης Κονέ, Πέτρος Μάνταλος, Κώστας Φορτούνης, Στέφανος Αθανασιάδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Χρήστος Αραβίδης. 

Ο Κώστας Μανωλάς έχει συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Βόρειας Ιρλανδίας. 

Η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής για τον αγώνα με την Βόρεια Ιρλανδία είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα 5/10/2015 με απογευματινή προπόνηση στις 18:30. 

Η αποστολή θα μεταβεί στο Μπέλφαστ την Τρίτη 6/10/2015 και ώρα 15:30. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot