Δημιουργία συλλόγου Επιτραπέζιας αντισφαίρισης στην Κω

Φεβρουάριος 05, 2015
jumbo-banner

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη δημιουργία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΩ (Α. Ο. ΕΠ. Α. ΚΩ)

Η επιτραπέζια αντισφαίριση είναι ένα συναρπαστικό άθλημα, χωρίς τραυματισμούς, απαιτεί και φτιάχνει καλή φυσική κατάσταση, κοινωνικοποιεί παιδιά και τους μεγάλους και προσφέρει ιδιαίτερη ευχαρίστηση στους αθλούμενους.

Ο Όμιλος μας έχει σαν στόχο την ανάπτυξη της αγωνιστικής και μη, επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Θα λειτουργήσει τμήματα για αγόρια και κορίτσια από 7 ετών και άνω, καθώς και τμήματα βετεράνων για άντρες και γυναίκες, χωρίς όριο ηλικίας.

Οι προπονήσεις θα γίνονται σε αίθουσα που μας παραχώρησε το 2ο ΓΕΛ ΚΩ τις απογευματινές ώρες και θα ξεκινήσουν από την Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Πληροφορίες εγγραφές στα τηλέφωνα 6945547636 και 6946065493 (ΜΗΝΑΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ) καθώς και στο 2ο ΓΕΛ ΚΩ (αίθουσα διάζωμα) Τρίτη Πέμπτη 18.00 με 20.00

Για τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος

Ζιάννης Ιωάννης

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot