''Δεν ξέρω αν υπάρχει μέλλον''

Ιούλιος 07, 2015
jumbo-banner

Η Ελένη Δρεττάκη μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο γυναικείο τμήμα του Ιπποκράτη, ζητώντας από τον πρόεδρο του συλλόγου να ξεκαθαρίσει τη θέση του

Το τοπίο στο γυναικείο τμήμα του Ιπποκράτη Κω μοιάζει πιο πολύ από θολό, σχετικά με τη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Κατηγορία.

Χωρίς να είναι υπερβολικό αυτό που αναφέρουμε, ενδιαφέρον δεν υπάρχει για τη γυναικεία ομάδα και είναι άγνωστο αν θα προλάβει να δηλώσει συμμετοχή. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της αρχηγού και μέλους της διοικούσας επιτροπής Ελένης Δρεττάκη.

«Αυτή την περίοδο απέχω. Έμαθα κι εγώ από το δελτίο Τύπου του Ιπποκράτη, ότι το ανδρικό τμήμα θα μεταστεγαστεί σε άλλο σωματείο. Η αρχική σκέψη ήταν να φύγει το γυναικείο τμήμα, αφού είχε περισσότερες υποχρεώσεις λόγω της παρουσίας του στην Α1. Τελικά για κάποιους λόγους αποφάσισαν να φύγει το ανδρικό. Δυστυχώς όπως είναι τώρα η κατάσταση δεν υπάρχει μέλλον στο γυναικείο τμήμα. Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι η ιστορία του Ιπποκράτη στην Α1 σταματάει εδώ. Αυτός που είναι υπεύθυνος για να απαντήσει είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Στέφανος Χαρτοφύλλης, που θα μιλήσει για το μέλλον του συλλόγου και συγκεκριμένα του γυναικείου τμήματος.
Όλες οι κινήσεις έγιναν κανονικά στη γενική συνέλευση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους από άλλο σύλλογο που αγκάλιασαν το γυναικείο τμήμα. Θεώρησαν βλέπετε ότι έπρεπε να συνεχιστεί αυτή η ιστορία και έπρεπε ο Ιπποκράτης να μείνει στην Α1 Κατηγορία. Δυστυχώς κάποια γεγονότα και κάποιες καταστάσεις, θεώρησαν ότι δεν ήμασταν εντάξει στα χαρτιά. Εμείς ποτέ δεν αποποιηθήκαμε των χρεών μας. Δεν είπαμε ότι οι αθλήτριες θα χάσουν τα χρήματα τους. Θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον, αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρουμε. Τα εμπόδια δυστυχώς είναι εκ των έσω. Οι υποχρεώσεις μας δεν είναι μεγάλες προς τις αθλήτριες. Αν θες να προχωρήσεις υπάρχουν λύσεις. Έχουμε μιλήσει με όλους όσους χρωστάμε. Το θέμα είναι αν ο ίδιος ο σύλλογος θέλει να υπάρχει αυτό το τμήμα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το γυναικείο τμήμα, αλλά οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες και ο καθένας κοιτάζει πρώτα να επιβιώσει προσωπικά και μετά να ασχοληθεί με την ομάδα. Έγιναν κάποιες κινήσεις σε ισχυρούς ανθρώπους, αλλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησαν.

Προσωπικά είμαι πολύ στενοχωρημένη, γιατί εμείς οι ίδιοι καταστρέφουμε κάτι. Δεν είναι μόνο δικό μου όνειρο ο Ιπποκράτης, αλλά ολόκληρου του νησιού. Κάποιοι βολεύονται και κρύβονται πίσω από μένα, ρίχνοντας μου όλες τις ευθύνες. Εγώ είμαι εδώ. Φέτος ήταν δύσκολη η χρονιά σε όλα τα επίπεδα, όμως μπορέσαμε και επιβιώσαμε και ολοκληρώσαμε τη σεζόν. Ήμασταν επιτυχημένοι… Ευθυνόμαστε εμείς για τα οικονομικά μας, αλλά αυτό έγινε διότι κάποιοι αθέτησαν τις υποσχέσεις τους. Δέχομαι πάρα πολλά πυρά, γιατί πολλοί πιστεύουν ότι δεν προσέφερα. Τους προκαλώ να μιλήσουν με αποδείξεις και να έρθει να μου μιλήσουν. Οικονομικά είχαμε δυσκολίες, αν και οι χορηγοί μας ανταποκρίθηκαν. Πονάω και αγαπώ τον Ιπποκράτη».

12sports.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot