Για 3η φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα

Ιανουάριος 13, 2015
jumbo-banner
Τρίτη «Χρυσή Μπάλα»! Τι να προτάξεις για αυτόν τον παίκτη που ακούει στο όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο.
 
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχτηκε για τρίτη φορά κορυφαίος ποδοσφαιριστής στα βραβεία  Ballon d’Or  της FIFA, με ποσοστό  37.66%  έναντι του Λίονελ Μέσι που συγκέντρωσε το 15.76%, ενώ ο έτερος συνδιεκδικητής, Νόιερ έμεινε στην 3η θέση με ποσοστό 15.72%. Ο CR7  ανταμείβεται για τη μαγική μπάλα που έπαιξε την περασμένη σεζόν στο αποψινό γκαλά της Ζυρίχης και μπήκε στο κλαμπ των τρισάκις και άνω κατόχων του συγκεκριμένου βραβείου.
 
Ο Κριστιάνο πέτυχε  17 γκολ  στο περσινό Champions League, αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση, κατέκτησε το τρόπαιο με τη Ρεάλ ενώ σε όλες τις διοργανώσεις  που συμμετείχε η «βασίλισσα» το 2014 έφτασε τα 56  τέρματα. Επιτεύγματα τα οποία δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης της αποψινής κούπας!
Εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε τη Χρυσή Μπάλα από τον Τιερί Ανρί και κρατώντας την μαζί με το γιο του δήλωσε:
 
«Μπορώ να δω την οικογένειά μου από κάτω. Θέλω να ευχαριστήσω όσους με ψήφισαν, τον προπονητή μου, τη Ρεάλ, τους συμπαίκτες μου. Μια αξέχαστη χρονιά, η κατάκτηση αυτού του βραβείου είναι κάτι μοναδικό. Όπως έχω πει δεν θέλω να σταματήσω να προσπαθώ, θέλω να κατακτήσω κι άλλους τίτλους για την ομάδα και την οικογένειά μου. Να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Ευχαριστώ τους πάντες, όσους με στηρίζουν και βρίσκομαι εδώ ανάμεσα στους κορυφαίους»

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot