Για μία θέση στον «ήλιο» του Europa League Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος

Αύγουστος 20, 2015
jumbo-banner

Επικίνδυνη αποστολή για τους «πράσινους» με την Καμπάλα – Σκορ ασφαλείας επιδιώκει ο «Δικέφαλος του Βορρά» στην Τούμπα, κόντρα στην Μπρόντμπι – Το μεγαθήριο της Φενερμπαχτσέ υποδέχονται οι Περιστεριώτες

Το ζητούμενο είναι ένα. Η πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ατρόμητος διεκδικούν μία θέση στον... ήλιο, ο καθένας με τις δικές του πιθανότητες, απέναντι σε αντιπάλους μέτριους (Καμπάλα), καλούς (Μπρόντμπι) και πανίσχυρους (Φενερμπαχτσέ) αντίστοιχα.

Την αυλαία των πρώτων αναμετρήσεων για τα play off του Europa League για τις ελληνικές ομάδες ανοίγει ο Παναθηναϊκός στις 19:00, κόντρα στο ερωτηματικό που ονομάζεται Καμπάλα. Η ατμόσφαιρα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν είναι αρκετά ηλεκτρισμένη λόγω και των τελευταίων γεγονότων με τη δολοφονία του Αζέρου δημοσιογράφου Ρασίμ Αλίεφ και τις καταγγελίες που απαγγέλθηκαν εναντίον του αρχηγού της Καμπάλα Χουσεΐνοφ και άλλων πέντε υπόπτων, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει το γενικότερο κλίμα της αναμέτρησης. Στόχος των «πράσινων» είναι να πετύχουν ένα γκολ, το οποίο θα τους επιτρέψει να αντιμετωπίσουν με μεγαλύτερη άνεση τον επαναληπτικό στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Τη σκυτάλη παίρνει ο ΠΑΟΚ στις 20:00, ο οποίος από την πλευρά του φιλοξενεί τους Δανούς της Μπρόντμπι και θέλει ένα «καθαρό» και«ασφαλές» σκορ ενόψει της ρεβάνς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει ενισχυθεί και ο Ιγκόρ Τουντόρ θα έχει περισσότερα «εργαλεία» στη διάθεσή του, προκειμένου να εφαρμόσει τα πλάνα του.

Το δυσκολότερο έργο φέρεται να έχει ο Ατρόμητος, ο οποίος στις 21:00, υποδέχεται τη Φενερμπαχτσέ του μέχρι πρότινος προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, αλλά και του Ρόμπιν Φαν Πέρσι και των πανάκριβων συμπαικτών του, οι οποίοι εμφανίζονται αρκετά... εκνευρισμένοι μετά τον αποκλεισμό τους από τους προκριματικούς του Champions League.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης έχει κερδίσει απευθείας την πρόκρισή του στους ομίλους του θεσμού.

newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot