Βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι αθλητές του 2015

Δεκέμβριος 23, 2015
jumbo-banner

Σε μια λαμπερή τελετή στο Μέγαρο Μουσικής, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικών Συντακτών βράβευσε τους κορυφαίους του 2015.

Τα βραβεία κατέκτησαν οι Λευτέρης Πετρούνιας (Ανδρες), Νικόλ Κυριακοπούλου (Γυναίκες), Εθνική Υδατοσφαίρισης Ανδρών (Ομάδα), Δημήτρης Ράφτης (προπονητής), Μανώλης Στεφανουδάκης (Αθλητής ΑΜΕΑ), Δήμητρα Κοροκίδα (Αθλητρια ΑΜΕΑ) και στις ομάδας ΑΜΕΑ Μπότσια Ζευγάρια BC3 (Ντέντα Άννα/Πανανός Νίκος/Πολυχρονίδης Γρηγόρης).

Καλύτερη ομάδα η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών 

Η εθνική υδατοσφαίρισης ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, αναδείχθηκε κορυφαία στην ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του βραβεύτηκαν απόψε σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής.



Ο Πετρούνιας κορυφαίος αθλητής 

Τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς για το 2015, κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Ενόργανης Γυμναστικής (Κρίκοι) επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική ψηφοφορία του ΠΣΑΤ, αφήνοντας πίσω του τον Σπύρο Γιαννιώτη (Κολύμβηση) και τον Κώστα Φιλιππίδη (στίβος/επί κοντώ).

Η Κυριακοπούλου κορυφαία αθλήτρια 

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αναδείχθηκε κορυφαία αθλήτρια του 2015, στην ψηφοφορία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών. Η πρωταθλήτρια του Επί Κοντώ που διέπρεψε στο Παγκόσμιο του Πεκίνου και το Diamond League βραβεύτηκε απόψε σε ειδική τελετή στο Μέγαρο Μουσικής. Την τριάδα συμπλήρωσαν η Κέλλυ Αραούζου (κολύμβηση) και Αμαλία Τσιάβου (κωπηλασία).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγιναν και ειδικές βραβεύσεις:

- Επαθλο ήθους: Περικλής Ιακωβάκης

- Επαθλο «Ευ αγωνίζεσθαι»: Κολυμβητικές ομάδες σκυταλοδρομίας (4χ100μ Μικτής Ομαδικής) Παμπαίδων, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού

- Επαθλο Κοινωνικής Προσφοράς: οικογένειες Βασιλείου (Χάντμπολ) και Κορακάκη (Σκοποβολή)

- Επαθλο ανερχόμενου ταλέντου: Γιάννης Σγουρόπουλος (Πινγκ Πονγκ)

Τιμητικές διακρίσεις απονεμήθηκαν μεταξύ άλλων στους: Βασίλη Σπανούλη, Δημήτρη Διαμαντίδη, Βαγγέλη Μόρα, Κώστα Κατσουράνη, Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Unified ομάδα ποδοσφαίρου των Special Olympics.

thetoc.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot