Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών-Αθλητριών ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 2014 – Επιτυχίες Κώων Αθλητών

Σεπτέμβριος 23, 2014
jumbo-banner
Επέστρεψε η Αποστολή των  Αθλητών από την Ρουμανία που συμμετείχε με την Εθνική Ομάδα Στίβου , στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Στίβου Βετεράνων Αθλητών- Αθλητριών  « ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ 2014».
 
 Οι Αθλητές και η Αθλήτρια μας κατέκτησαν 13 Χρυσά Μετάλλια –  3 Ασημένια Μετάλλια 1 Χάλκινο Μετάλλιο.
 
Οι Δωδεκανήσιοι αθλητές τίμησαν το Εθνόσημο με την αγωνιστικότητα τους  και  το ήθος τους  , Άξιοι Πρεσβευτές του Ελληνικού Κλασικού Αθλητισμού.
 
 Η κυρία του Συλλόγου μας  και κορυφαία Ελληνίδα Αθλήτρια , η Μάγδα Ροΐλίδου W 60 ,  κατέκτησε τέσσερα Χρυσά μετάλλια  , στη Σφαίρα ( Παν. Ρεκόρ.)   , στη Σφύρα( Παν. Ρεκόρ.)  , στο Δίσκο και στο Ακόντιο.
 
Η Σημαία του Συλλόγου μας , ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας  ο κ. Κωνσταντίνος Χατζηεμμανουήλ  Μ 85 , κατέκτησε τρία  Χρυσά μετάλλια   στα αγωνίσματα των 100-200- 400 μέτρων κάνοντας Νέο  Βαλκανικό Ρεκόρ στην κατηγορία του και στα τρία αγωνίσματα. Κατέκτησε και ένα Ασημένιο μετάλλιο στα 4Χ100μ.

Ο Βαλκανιονίκης Πρωταθλητής μας  Γιώργος Χριστοφίδης M 35 , κατέκτησε δύο Χρυσά μετάλλια στη Σφαίρα και στο Δίσκο. Κορυφαίος Αθλητής στην κατηγορία του.
 
 Ο Πολυνίκης Παγκόσμιος Πρωταθλητής μας Ιμπραήμ Φαναρτζής Μ40  , κατέκτησε το  Χάλκινο Μετάλλιο στη Σφαιροβολία. Ο Αθλητής μας αγωνίστηκε με χειρουργημένο πόδι τοποθετημένο σε ειδικό νάρθηκα ( ρήξη Αχίλλειου τένοντα). Σε κάθε προσπάθεια που έκανε , οι συναθλητές και οι φίλαθλοι των καταχειροκροτούσαν.
 
Ο Βαλκανιονίκης Πρωταθλητής μας   Δημήτριος  Πικιώνης Μ55 ,  κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν και δύο Ασημένια μετάλλια στο μήκος και το ύψος.  Σημαντική παρουσία σε μια δύσκολη αγωνιστική προσπάθεια σε επίπονα αγωνίσματα.
 
Οι Βαλκανιονίκες Πρωταθλητές μας  Νικόλαος Χατζηνικολάου Μ45  και  Στέργιος Χατζηστέργου Μ45 , κατέκτησαν το Χρυσό μετάλλιο στα 4Χ100 και μαζί με τους συναθλητές τους Διονύση Κοντονή και Διονύση Αργυρόπουλο έκαναν Νέο Βαλκανικό Ρεκόρ με χρόνο 47.91  ( προηγούμενο ρεκόρ 48.30 η Εθνική Σλοβενίας 03.09.2011).
Ο Νικόλαος Χατζηνικολάου κατέκτησε και το Χρυσό μετάλλιο στη Βαλκανική Σκυτάλη 800-400-200-100μ.  
 
Οι  Πρωταθλητές  μας , με τις μεγάλες τους νίκες τίμησαν την Πατρίδα μας και έκαναν όλους τους Έλληνες περήφανους .
                  
 Η συμμετοχή και η προσπάθεια των  Αθλητών μας στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα  είναι αφιερωμένη στους Επίτιμους Προέδρους του Συλλόγου μας , Ιωάννη Παμπό , Μιχάλη Καντζόγλου  και Αντώνιο Κρητικό.
 
 Ο Πρόεδρος ,τα μέλη του Δ.Σ και οι Αθλητές του ΣΕΒΑΣ ΚΩ « ο Φειδιππίδης »  , συγχαίρουν για την ανάληψη των καθηκόντων τους  ,τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ Κω κ. Θεόφιλο Μουζουράκη και τον Υπεύθυνο του Τομέα Αθλητισμού κ. Αθανάσιο Σταματάκη και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.
 
           
Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση,
 
Ο Πρόεδρος
Σ.Ε.Β.Α.Σ ΚΩ « Ο ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»
Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot