Ατέλειωτο... πάρτι πρωτιάς στη Λεωφόρο

Ιούνιος 01, 2015
jumbo-banner

Ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός στο πρώτο ημίχρονο καθώς μόλις στο 10ο λεπτό ο Μαυρίας έπειτα από φάση διαρκείας «άνοιξε» το σκορ για τους «πράσινους».

Στο 28ο λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα το οποίο προήλθε με πανομοιότυπο τρόπο με σκόρερ αυτή την φορά τον Νίκο Καρέλη. Ο Π.Α.Ο.Κ προσπάθησε να αντιδράσει ωστόσο η μοναδική φάση για τον «δικέφαλο» στο πρώτο ημίχρονο έγινε από τον Κουλούρη στο 37ο λεπτό με τον Στιλ όμως να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός και πάλι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Στο 48ο λεπτό ο Κουτρουμπής έκανε πολύ καλή κάθετη μπαλιά προς τον Μαυρία ο οποίος νικήθηκε από τον Ιτάνζ που έδιωξε σε κόρνερ. Η επόμενη φάση του αγώνα ανήκε και πάλι στους παίκτες του Αναστασίου, οι οποίοι απείλησαν με προβολή του Καρέλη με την μπάλα όμως να περνά άουτ. Ο Π.Α.Ο.Κ αρκέστηκε και πάλι σε παθητικό ρόλο δείχνοντας ότι χρειάζεται πολλές μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Παναθηναϊκός (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Κουτρουμπής (67’ Δώνης), Ζέκα, Καρέλης (55’ Μπεργκ), Ταυλαρίδης, Νάνο, Σίντενφελντ, Μαυρίας, Νίνης, Μπούρμπος (81’ Μαρινάκης), Πράνιτς

Π.Α.Ο.Κ (Γιώργος Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Τζαβέλλας (58’ Ρατς), Μαντούρο, Πρέιρα, Βίτορ, Κουλούρης, Ρικάρντο Κόστα, Κάτσε, Κίτσιου (62’ Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (81’ Πούγγουρας)

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Αστέρας επικράτησε του Ατρομήτου με 1-0 στην Τρίπολη χάρη σε τέρμα του Κουρμπέλη στο 66ο λεπτό.

Πλέι οφ Σούπερ Λίγκας 4η αγωνιστική
Βαθμολογία:
Παναθηναϊκός 14
Αστέρας Τρίπολης 6
Π.Α.Ο.Κ 4
Ατρόμητος 2

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot