Απονομή των κυπέλλων για τα Πρωταθλήματα MotoCross Νοτίου Ελλάδος και Ταχύτητας για το 2014

Μάρτιος 10, 2015
jumbo-banner

Στην Συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας, έγινε η απονομή των κυπέλλων για τα Πρωταθλήματα MotoCross, MotoCross Νοτίου Ελλάδος και Ταχύτητας.

Ο ΙΚΑΡΟΣ έχοντας την πολυπληθέστερη ομάδα στην αίθουσα με οδηγούς και φίλους από Ρόδο, Κω και Λέρο, κέρδισε τις εντυπώσεις από όλους τους παρευρισκόμενους, οδηγούς, μέλη συμβουλίων Λεσχών και την ηγεσία της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η ομάδα του ΙΚΑΡΟΥ ήταν αυτή που ξεσήκωσε την αίθουσα με τις ιαχές και τους πανηγυρισμούς κάθε φορά που βραβέυονταν κάποιος αθλητής από τα Δωδεκάνησα.

Η βραβεύσεις ξεκίνησαν με την κατηγορία ΟΡΕΝ και τους Σταμάτη Λυρίου και Φίλιππα Γιακουμάκη να βραβεύονται για την κατάκτηση της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα.
Στη συνέχεια είχαμε την βράβευση για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία ΜΧ2Τ από τον Φραγκίσκο Ζούνη.

Σειρά είχαν οι βραβεύσεις των σωματείων, όπου ΙΚΑΡΟΣ αναδείχθηκε 3ος στην Ελλάδα.

Και το πρόγραμμα έκλεισε με το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος όπου είχαμε την βράβευση του Βασίλη Χρυσοχού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κατηγορία ΜΧ2 και τον Παναγιώτη Αλετρα για την 5η θέση στην κατηγορία JUNIOR.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot