ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ: «Έσπασε» το ρόδι με 5άρα (βίντεο)

Οκτώβριος 12, 2015
jumbo-banner

Με μια πολύ καλή εμφάνιση κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο ο Ανταγόρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με το εντυπωσιακό 5-0 του Καλυμναικού για την 6η αγωνιστική της Α' κατηγορίας.

Ο Σχουλλής άνοιξε τον δρόμο μόλις στο 1ο λεπτό κάνοντας το 1-0 και στο δεύτερο μέρος οι "πράσινοι" εκμεταλλεύτηκαν την κούραση του Καλυμνιακού και με γκολ των Μακρή, Κατσαμούνδη, Μαρίνου και το αυτογκόλ του Τρικοίλη Σ. έφτασαν στη νίκη με 5-0.

Εικόνα
Με το καλημέρα το ματς ο Ανταγόρας πέτυχε το πρώτο γκολ της χρονιάς με τον Αρκούδα να κάνει την σέντρα απ' τα αριστερά και τον Σχουλλή με πλασέ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ζερβού για το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά ο Καλυμνιακός προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς με τις δύο ομάδες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές στην αμυντική του γραμμή. Οι γηπεδούχοι είχαν πάντως την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά στο 25ο λεπτό ο Κλειδαράς δε μπόρεσε από κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζερβού για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος οι "πράσινοι" του Γιάννη Μηνά έχοντας υπέρ τους και τον αέρα, πίεσαν απ' την αρχή για να κλειδώσουν το ματς και αφού προειδοποίησαν με Μακρή και Μέμα στο 67' έκαναν δύο τα τέρματα τους με τον Μακρή με ωραία πλασέ να στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζερβού για το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα μάλιστα ο Ανταγόρας κατάφερε να πετύχει και άλλο τέρμα με τον Κατσαμούνδη από κοντά και ουσιαστικά εκεί τελειώσαν όλα αφού ο Καλυμνιακός είχε μείνει από δυνάμεις.

Στο 74' ο Μαρίνος πέτυχε το ομορφότερο γκολ του ματς στέλνοντας με έναν κεραυνό την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ζερβού για το 4-0 και στις καθυστερήσεις ο Σάββας Τρικοίλης στην προσπάθεια του να διώξει πέτυχε γκολ στην εστία της ομάδας διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 5-0 για τους "πράσινους".

Κορυφαίοι
Καλύτεροι απ' τους νικητές που είχαν τους περισσότερους σε καλή ημέρα οι Κουρζής, Μακρής, Σχουλλής και Αρκούδας ενώ για τον Καλυμνιακό προσπάθησαν οι Κάννης και Τρικοίλης Γ.

Διαιτησία
Χωρίς πρόβλημα οι Φραγκιαδάκης, Δημαράκης και Πατσιαούρας.

Οι συνθέσεις
Ανταγόρας: Τσαραπατσάνης, Ζώης, Αρκούδας, Αρβανίτης (57' Μαρίνος), Αποστολόπουλος, Κατσαμούνδης, Μακρής (77' Γουμπιός), Σχουλλής, Κουρζής, Κλειδαράς (60' Mέμα), Μουτσομπέγκα.

Καλυμνιακός: Ζερβός, Πιλάτος (57' Τρικοίλης Σ.), Τρικοίλης Γ. (77' Γαλανομάτης), Κανέλλης, Φράγκος, Κάννης, Χουρδάς Δ (66' Κασιώτης)., Μούστος, Χουρδάς Σ., Ζεμπιλάς, Βεζυρόπουλος.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot